Sådan slår du Parasite Brutal Mode i Plague Inc .: 13 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan slår du Parasite Brutal Mode i Plague Inc .: 13 trin
Sådan slår du Parasite Brutal Mode i Plague Inc .: 13 trin
Anonim

Rydning af parasitplage i normal tilstand er let at opnå, og løsningen i afslutningen af Brutal -tilstanden er den samme som hvordan du spiller på det lavere niveau. Processen er langsom ligesom Svamp, hvor du skal vente på, at verden er fuldstændigt inficeret, men med brug af ulåste gener. Genmodifikatorer låses op, når du har ryddet et bestemt niveau, og siden Parasite blev tilgængelig for dig at spille, betyder det, at du har afsluttet de foregående etaper, hvilket giver dig adgang til nye modifikatorer.

Trin

Del 1 af 4: Start dit spil

Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 1
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 1

Trin 1. Opret et nyt spil

Vælg Nyt spil, og tryk derefter på "Parasit".

Hvis du tidligere har et gemt spil, bliver det udskiftet og kan ikke længere gendannes. Vælg "Brutal tilstand" for niveauet, og fortsæt med at give din pest et navn

Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 2
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 2

Trin 2. Rediger den genetiske kode

På denne del vil du være i stand til at tildele genetisk kode til dine plager. Gener låses op, når du har slået de foregående faser.

  • Du kan henvise til guiden herunder for din genetiske opsætning, men du kan vælge, hvad du ser, er effektivt for dette niveau.
  • Vælg "Cytochrome Surge" under DNA -generne. Dette vil give dig flere DNA -point, hver gang du popper et orange DNA.
  • Til Travel Gene er Teracyte tilrådeligt, da det øger chancen for at din pest spredes over land. Det kan krydse grænser, så længe der er nok vært.
  • Evolution-genet skal være Sympto-Stasis; dette vil gøre pesten lettere at helbrede, men symptomerne i den senere del af spillet øger ikke kravet om DNA -point. Dette er en meget vigtig del af strategien. Du behøver ikke bekymre dig om Cure -procenten i denne fase, da vi vil bruge den 'uopdagede' tilgang, indtil vi har spredt pesten i alle dele af verden.
  • Vælg Genetic Mimic til dit mutationsgen. Dette vil gøre parasitten sværere at helbrede, et godt valg for at opveje Sympto-Statsis ulempe.
  • Endelig er Extremophile den bedste mulighed for dit miljøgen. Dette vil give mindre bonus i alle miljøer, hvilket vil give din parasit et svagt løft til at komme ind i nationer med forskellige typer klima.

Del 2 af 4: Lav den første tilgang

Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 3
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 3

Trin 1. Start i Indien

Det bedste og mest begunstigede startland for mange Plague Inc. -spillere på grund af dets høje befolkning og adgang til lufthavn og havn. Kina er et godt alternativ, men på et eller andet niveau af spillene viser det, at Kina kan sprede din pest i et meget langsomt tempo.

  • Hvis du vælger Indien, er det allerførste land, der vil blive inficeret, sandsynligvis Kina. Derfra vil pesten spredes hurtigere og mere effektivt, da der allerede er et stort antal værter fra Indien.
  • Efter at have valgt dit startland, pop røde og gule bobler for at samle DNA -punkter.
  • Glem ikke at fremskynde dit spil for at spole fremad. Du kan finde indstillingen øverst til højre på skærmen.
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 4
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 4

Trin 2. Udvikl symbiose

Husk, at hver pesttype har unikke evner, som kan give dig en enorm fordel. Parasit besidder Symbiose, en evne til at gøre din pest mere i harmoni med værten, hvilket gør det mindre sandsynligt at blive bemærket; udvikle dette indtil niveau 3.

  • Fortsæt med at poppe bobler, indtil du har samlet nok DNA -punkter.
  • Tilføj ikke symptomer eller transmissioner endnu, før du har udviklet Symbiose til sit sidste niveau.
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 5
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 5

Trin 3. Udvikle cyste og anæmi

Når du med succes har udviklet Symbiose til niveau 3, kan du nu udvikle cyste og anæmi. Du kan finde disse symptomer i DNA -vinduet og derefter trykke på fanen "Symptomer".

  • Cyste er en smertefuld klump indeholdende lommer af patogen, som har en lille chance for at sprænge, hvilket kan sprede parasitten. For at sige det enkelt, hjælper dette symptom med at øge infektionen af din pest.
  • Anæmi er et fald i røde blodlegemer eller hæmoglobin i blodet, hvilket kan føre til hypoxi i organerne. Dette øger også smittsomheden.
  • Generelt vil udviklende symptomer i den tidligste del gøre mennesker opmærksom på pesten og få dem til at undersøge helbredelsen, før du overhovedet kunne inficere hele verden, men med parasitens evne er Symbiose, niveau 1 og niveau 2 symptomer mindre sandsynlige bemærket.
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 6
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 6

Trin 4. Udvikle luft og vand

Da vi har udviklet cysten, er det tid til at gøre brug af dets patogen. Som nævnt indeholder cysten klumper, der frigiver patogener, når den brister.

For at tilføje infektivitet er vi nødt til at udvikle luft og vand. Disse gener kan findes under fanen "Transmissioner". Udvikl vand til 1, mens luft skal være niveau 2

Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 7
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 7

Trin 5. Fjern høje dødelige symptomer

Der er chancer for, at pesten vil mutere tilfældige symptomer, hvilket er fint, da muterede gener ikke reducerer dine DNA -punkter, men sørg for at fjerne alle symptomer, der har dødeligt niveau.

"Dødelig" vil alarmere forskerne og få dem til at fokusere på at oprette kuren for at udrydde din pest, så sørg for at holde Lethal lav

Del 3 af 4: Tilføj modstand

Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 8
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 8

Trin 1. Udvikle lægemiddelresistens

Som du har bemærket, er spredningen af din pest stadig langsom trods en høj transmission. Grunden til dette er, at civile kan bruge medicin til at bekæmpe din parasit.

For at stoppe dette skal du udvikle din narkotikaresistens til 1. Det kan findes under fanen "Evner". Din pest vil dramatisk sprede sig til andre nationer i anstændig hastighed, især i fattige lande

Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 9
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 9

Trin 2. Udvikle kold modstand

En af hindringerne for at sprede sig til andre nationer er klimaet. Udvikl din kuldebestandighed til niveau 2.

  • Dette vil styrke din parasit og vil være i stand til hurtigt at sprede sig i kolde lande som Canada, Grønland osv. Glem ikke at fjerne symptomer med dødelig.
  • Der er ingen grund til at udvikle Hot Resistance, da du har lagt din pest i Indien; det er allerede immun mod varme klimaer. Gem dine DNA -point til den senere del af spillet.
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 10
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 10

Trin 3. Udvikle overfølsomhed

Hvis dette symptom ikke har udviklet sig, skal du bruge dine DNA -punkter til at gøre det. Igen øger dette infektionen af din pest.

Herefter vender du tilbage til dit spil og springer flere bobler og venter, indtil alle nationerne er inficeret, eller indtil meddelelsen "Der er ingen raske mennesker tilbage i verden" vises på din skærm

Del 4 af 4: Afslut Human Race

Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 11
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 11

Trin 1. Udvikle større dødelige symptomer

Så snart du modtager en besked om, at der ikke er sunde mennesker tilbage i verden, er det tid til at udvikle de dødelige symptomer.

Gå til fanen "Symptomer", og udvikl derefter følgende: Lammelse, totalt organsvigt og koma. Dette vil begynde at dræbe mennesker, og kuren vil også begynde at stige

Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 12
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 12

Trin 2. Brug dit ekstra DNA

Når befolkningen begynder at falde, modtager du en generøs mængde DNA -point. Brug dette til at udvikle intern blødning, hæmoragisk chok og nekrose. Du skal ikke bekymre dig om helbredelsesprocenten.

Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 13
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 13

Trin 3. Hold din kur lav

Alle nationer vil arbejde sammen for at skabe en kur. Stop dette ved at udvikle evnen til genetisk hærdning og genetisk omrokering.

Anbefalede: