Hvordan man skriver med kursiv (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Hvordan man skriver med kursiv (med billeder)
Hvordan man skriver med kursiv (med billeder)
Anonim

At skrive kursivt er en god færdighed at have, hvis du gerne vil skrive et brev, en journalpost eller en invitation. Start med at forbedre dine skrivefærdigheder ved at foretage justeringer. Du kan derefter øve små og store bogstaver i kursiv og arbejde dig igennem alfabetet. Sørg for, at du også perfektionerer din teknik ved at øve en gang om dagen og udfordre dig selv til at skrive lange sætninger eller afsnit med kursiv.

Trin

Del 1 af 4: Start

Skriv i Cursive Trin 1
Skriv i Cursive Trin 1

Trin 1. Sid på en stol ved et skrivebord

Sørg for at sidde på en behagelig stol ved et skrivebord, der er et par centimeter over dine lår. Dine fødder skal være flade på gulvet, når du sidder lige på stolen. Hold din ryg lige og dine skuldre afslappet.

Du bør ikke skrive ved et skrivebord, der er for lavt eller for højt for dig. Sørg for, at du ikke behøver at krumme eller anstrenge dig for at sidde behageligt ved skrivebordet

Skriv i Cursive Trin 2
Skriv i Cursive Trin 2

Trin 2. Brug en blækpen, der har en filtspids

Du kan også bruge en gelpen, der frigiver en flot, flydende farveblæk. Mørkt blæk, f.eks. Blå eller sort, gør det lettere for dig at se blækket på siden.

Du kan også bruge blyant til at skrive kursivt, især hvis du vil have mulighed for at slette dine bogstaver og starte forfra. Få en B -blyant med en trekantet tønde, da den bliver blødere på papiret og lettere at skrive med

Skriv i Cursive Trin 3
Skriv i Cursive Trin 3

Trin 3. Skriv på foret papir, så dine bogstaver har samme størrelse og form

Se efter foret papir med en stiplet linje i midten af hver linje. Du kan finde foret papir lavet til kursiv skrift i din lokale skoleforretningsbutik eller online.

Hvis du foretrækker almindeligt papir, så du har mere plads til at prøve kursive flydende, løse bevægelser, kan du bruge det. Det kan dog være vanskeligere for dig at gøre dine bogstaver ensartede uden linjer på papiret

Skriv i Cursive Trin 4
Skriv i Cursive Trin 4

Trin 4. Læg papiret på skrå

Hvis du er højrehåndet, skal du sørge for, at de øverste højre og nederste venstre hjørner af dit papir flugter lige med din næse. Brug din venstre arm til at holde papiret stille. Hvis du er venstrehåndet, skal de øverste venstre og nederste højre hjørner stille op med din næse, med din højre arm, der holder papiret sikkert.

Vinkling af papiret vil gøre det lettere for dig at skrå dine bogstaver, mens du skriver. I kursiv skal dine bogstaver skrå op og til højre med 35 grader

Skriv i Cursive Trin 5
Skriv i Cursive Trin 5

Trin 5. Brug din hånd, der ikke skriver, til at flytte papiret op, mens du skriver

Dette sikrer, at din skrivning er jævn og kontrolleret. Før papiret med hånden, så du altid skriver skråt.

Skriv i Cursive Trin 6
Skriv i Cursive Trin 6

Trin 6. Tag let i pennen eller blyanten i en vinkel på 45 grader

Pennen eller blyanten skal hvile på din langfinger og holdes på plads af din tommelfinger og pegefinger. Bevar et løst, afslappet greb. Tag ikke så fast i pennen eller blyanten, at dine negle bliver hvide, eller dine fingre bliver stive.

Del 2 af 4: Oprettelse af små og små bogstaver

Skriv i Cursive Trin 7
Skriv i Cursive Trin 7

Trin 1. Øv “a

"Lav et buet strøg opad fra bundlinjen til den stiplede linje. Derefter skal du lave en sten baglæns for at danne den" skrå "form af" a. " Rør ved toppen af den stiplede linje i slutningen af "o", og sving ned igen, og afslut swoop under den stiplede linje.

Skriv i Cursive Trin 8
Skriv i Cursive Trin 8

Trin 2. Skriv “c

”Lav et slag opad fra bunden til den stiplede linje, der er buet til højre. Vip baglæns for at danne en skrå "o" -form, men i stedet for at lukke "o", afslut slaget lige under den stiplede linje.

Når du mestrer "a" og "c", kan du prøve at lave bogstaver, der følger lignende streger som "d", "q" og "g"

Skriv i Cursive Trin 9
Skriv i Cursive Trin 9

Trin 3. Prøv “i

"Hvis du vil skrive" i "med kursiv, skal du gøre et strøg opad til den stiplede linje. Derefter glider du tilbage til bundlinjen. Afslut med at sætte prikken over midten af" i "lige over den stiplede linje.

Skriv i Cursive Trin 10
Skriv i Cursive Trin 10

Trin 4. Øv “u

Gør et slag opad til den stiplede linje. Derefter glider du tilbage til bundlinjen og bukker opad for at møde den stiplede linje igen. Afslut med at blæse den stiplede linje.

Du kan også prøve andre bogstaver, der følger lignende streger, f.eks. "W" og "t."

Skriv i Cursive Trin 11
Skriv i Cursive Trin 11

Trin 5. Gør “e

"For at skrive et" e "skal du starte med et slag opad fra bundlinjen. Derefter skal du kurve nedad, bag det opadgående slag. Afslut med at forlænge det nedadgående slag lige over bundlinjen.

Skriv i Cursive Trin 12
Skriv i Cursive Trin 12

Trin 6. Prøv “l

”Lav et slag opad til den øverste linje. Kurv derefter nedad bag det opadgående slag helt til bundlinjen. Afslut med at feje slaget til lige over bundlinjen.

Du kan prøve andre bogstaver, der følger lignende streger, f.eks. "H", "k", "b", "f" og "j"

Skriv i Cursive Trin 13
Skriv i Cursive Trin 13

Trin 7. Øv “n

Begynd med et opadgående slag til den stiplede linje, efterfulgt af et lige nedadgående slag til bundlinjen. Lav derefter et opadgående slag til den stiplede linje og kurv det nedad. Afslut med et kort slag lige over bundlinjen.

Skriv i Cursive Trin 14
Skriv i Cursive Trin 14

Trin 8. Gør "m

"Hvis du vil skrive" m "med kursiv, skal du følge trinene for" n ", men på den nedadgående kurve skal du tegne en anden opad og nedadgående kurve. Derefter tilføjer du et kort slag lige over bundlinjen.

Når du mestrer disse bogstaver, kan du prøve bogstaver, der følger lignende streger som “v” og “x”

Del 3 af 4: Udførelse af store og små bogstaver

Skriv i Cursive Trin 15
Skriv i Cursive Trin 15

Trin 1. Prøv "A

Begynd med et nedadgående slag fra den øverste linje til bundlinjen. Kurv slaget og sløjf det tilbage til den øverste linje for at oprette en oval. Lav derefter et slag nedad fra toppen af ovalen og forlæng slaget opad, bare over bundlinjen.

En stor "A" i kursiv ligner en lille "a" i kursiv. Det skal røre øverste og nederste linje

Skriv i Cursive Trin 16
Skriv i Cursive Trin 16

Trin 2. Prøv “O

”Start med at lave en lille sløjfe på den øverste linje, der strækker sig fra højre til venstre. For enden af sløjfen skal du lave en stor kurve til højre og danne en oval, der rører ved den øverste linje. Slutningen af slaget vil overlappe med midten af den lille sløjfe øverst på "o."

Bogstaverne "O", "M" og "N" i store bogstaver følger de samme streger som små bogstaver. Den eneste forskel er, at store bogstaver dækker mere plads på linjen

Skriv i Cursive Trin 17
Skriv i Cursive Trin 17

Trin 3. Øv “B

”Start med et lige nedadgående slag fra toppen til bundlinjen. Lav derefter en afrundet kurve til siden fra toppen af stregen til lige over den stiplede linje på papiret. Lav en anden afrundet kurve fra midten af slaget til bunden af slaget. Kurve slaget for at lave en lille sløjfe og afslut med at feje slaget til højre, lige over bundlinjen.

Et stort "B" er skrevet meget anderledes i kursiv end et lille "b". Du skal muligvis øve det et par gange for at få det rigtigt

Skriv i Cursive Trin 18
Skriv i Cursive Trin 18

Trin 4. Gør “E

”Start med at lave en lille lodret sløjfe, der strækker sig ned fra den øverste linje. Kurver derefter til venstre for at danne en større lodret sløjfe, der strækker sig til lige over den stiplede linje. Lav en lille sløjfe over den stiplede linje og kurve nedad for at danne en større sløjfe, der rører bundlinjen. Afslut med at forlænge bundsløjfen opad, så den sidder lige over bundlinjen.

Et “E” i kursiv ligner meget et baglæns “3.”

Skriv i Cursive Trin 19
Skriv i Cursive Trin 19

Trin 5. Øv "L

Begynd med en sløjfe mod højre, lige under den stiplede linje. Kurv løkken opad, indtil den rører ved den øverste linje. Stræk derefter slaget nedad til venstre, indtil det rammer bundlinjen. Tegn en lille sløjfe opad mod højre og forlæng derefter slaglængden, så den skråner lige under bundlinjen.

Skriv i Cursive Trin 20
Skriv i Cursive Trin 20

Trin 6. Øv "Y

Start med en lille sløjfe, der strækker sig nedad til højre. Kurv slaget til bundlinjen, og træk det derefter op igen, så det sidder lige over den stiplede linje. Tegn en skrå linje nedad, så den strækker sig forbi bundlinjen og kurver derefter den opad mod højre.

Del 4 af 4: Perfektion af din teknik

Skriv i Cursive Trin 21
Skriv i Cursive Trin 21

Trin 1. Brug bogstavguider

Bogstavguider vil få trin for trin instruktion om, hvordan man skriver hvert bogstav i alfabetet med små og store bogstaver. For hvert bogstav vil der være pile og stiplede linjer, som du kan følge. Skriv direkte på bogstavguiderne ved at spore eksemplerne.

Kig efter brevguider online. Du kan også bede dine instruktører eller lærere om brevguider

Skriv i Cursive Trin 22
Skriv i Cursive Trin 22

Trin 2. Øv et bogstav ved at lave et koblet mønster

Vælg et bogstav, som du synes er let at gøre, f.eks. “A” eller “c”. Prøv derefter at skrive en linje i det samme bogstav. Link hvert bogstav sammen, så det danner et flydende mønster på tværs af siden.

  • Du kan også prøve at lave et mønster med et andet bogstav på hver linje på siden.
  • Hvis du synes, at visse bogstaver er svære, kan du udfordre dig selv til at lave et mønster af brevet.
Skriv i Cursive Trin 23
Skriv i Cursive Trin 23

Trin 3. Sæt dine bogstaver sammen for at danne ord

Start med korte ord på to bogstaver som "annonce", "be", "in" eller "no". Udfordre dig selv til at skrive ord med tre bogstaver og så videre. Slut slutningen af hvert bogstav til begyndelsen af det næste bogstav, så de ser flydende ud på siden.

Du kan også prøve at skrive dit navn kursivt, især hvis det er kort

Skriv i Cursive Trin 24
Skriv i Cursive Trin 24

Trin 4. Øv dig i at skrive kursiv 20 minutter om dagen

Afsæt 20 minutter om morgenen før arbejde eller skole for at øve din kursiv. Eller brug 20 minutter om natten inden sengetid gør kursiv. Gør et punkt i at øve forskellige bogstaver og ord i kursiv under hver træningssession.

Som en sjov udfordring kan du prøve at skrive sætninger eller sætninger, som du kan lide fra bøger, sange eller film i kursiv som en del af din øvelse

Anbefalede: