Sådan kontakter du Jimmy Carter: 10 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan kontakter du Jimmy Carter: 10 trin (med billeder)
Sådan kontakter du Jimmy Carter: 10 trin (med billeder)
Anonim

Fra 1977 til 1981 tjente Jimmy Carter som den 39. præsident i USA. Han og hans kone Rosalynn Carter har viet deres liv til filantropi gennem Carter Center og er forpligtet til at forbedre menneskerettighederne i hele verden. Du kan nå præsident og fru Carter gennem deres fonde eller på deres personlige adresse. Dette er en fantastisk måde at udtrykke din taknemmelighed, dele din historie og takke Carters for deres hårde arbejde.

Trin

Del 1 af 2: Udformning af dit budskab

Kontakt Jimmy Carter Trin 1
Kontakt Jimmy Carter Trin 1

Trin 1. Præsenter dig selv

Dette er din mulighed for at præsentere dig selv og forklare, hvorfor du ønskede at kontakte præsident Carter. Dette behøver ikke at være en omfattende introduktion. Dit navn, hvor du kommer fra, og om du er studerende eller professionel, skal alle medtages.

  • I en e -mail har du mindre plads til introduktioner, så du kan holde den kort.
  • Hvis du er en elev, der kontakter præsident Carter på grund af et skoleprojekt, kan du sige noget i retning af: "Hej Præsident Carter, jeg hedder Sarah, og jeg er en 6. klasses elev på Monroe Elementary. Vi lærte om dig under klassen, og jeg var virkelig interesseret i det arbejde, du har udført for at modtage Nobels fredspris."
Kontakt Jimmy Carter Trin 2
Kontakt Jimmy Carter Trin 2

Trin 2. Vær specifik

Når du har introduceret dig selv, kan du komme til hovedpunktet i dit budskab. Dette afsnit skal beskrive, hvorfor du henvender dig til præsident Carter og af hvilken grund. Dette gør dit brev mere personligt og giver dig mulighed for at oprette forbindelse til din læser. Det kan også hjælpe med at øge dine chancer for at modtage et svar.

  • Nogle grunde til at du kan nå ud, er at lykønske ham med en nylig præstation, takke ham for hans arbejde, dele hvordan hans arbejde har påvirket dit liv eller anmode om et interview eller et møde.
  • Hvis du nogensinde har deltaget i en begivenhed, hvor præsident Carter talte, eller du har mødt ham før, skal du inkludere disse oplysninger. For eksempel kan du sige "Jeg deltog i et foredrag på Emory University den 16. juli, hvor du talte om dit arbejde med Carter Center. Jeg var ikke i stand til at deltage i møde- og hilsesessionen efter foredraget, så jeg ville kontakte dig dig via brev."
  • At gøre dit brev personligt hjælper også med at reducere muligheden for, at en medarbejder synes, det er spam. Da præsident Carter ofte modtager fanpost, skal hans personale filtrere spam -beskeder fra, og du vil ikke have, at det sker med dit tankevækkende brev.
Kontakt Jimmy Carter Trin 3
Kontakt Jimmy Carter Trin 3

Trin 3. Stil spørgsmål

At stille et specifikt spørgsmål, som du gerne vil have, at præsident Carter besvarer, er en måde, hvorpå du kan modtage et personligt svar til gengæld. Dine spørgsmål bør være relevante for resten af dit brev.

For eksempel, hvis du skriver for at takke ham for hans arbejde med Carter Center med at etablere sundhedsydelser i Afrika, kan du spørge ham om, hvordan centret planlægger at udvide programmet i det næste år

Kontakt Jimmy Carter Trin 4
Kontakt Jimmy Carter Trin 4

Trin 4. Inkluder dine kontaktoplysninger

Uanset om du når ud via e -mail eller i et brev, skal du inkludere din adresse og kontaktoplysninger. Da præsident Carter ikke svarer via e -mail, har han brug for din postadresse for at kunne svare dig.

  • Du kan inkludere enten din hjem- eller virksomhedsadresse, så længe du er i stand til at modtage mail der.
  • Inkluder en returkonvolut, der har din adresse på, sammen med den relevante porto. Dette vil bidrage til at øge dine chancer for at modtage et svar og er en høflig gestus.
Kontakt Jimmy Carter Trin 5
Kontakt Jimmy Carter Trin 5

Trin 5. Korrekturlæs

Når du har skrevet dit brev, bør du bruge lidt tid på at læse det igennem igen for at kontrollere, om der er grammatiske fejl og for at sikre, at dit budskab er klart. Selvom dit brev er personligt, bør du behandle det som et stykke professionel kommunikation. Du ønsker ikke at have stave- eller grammatiske fejl, der ville distrahere din besked til præsidenten.

Dobbelttjek, at du har skrevet adressen korrekt på konvolutten, og at dine kontaktoplysninger er korrekte

Del 2 af 2: Henvendelse til præsident Carter

Kontakt Jimmy Carter Trin 6
Kontakt Jimmy Carter Trin 6

Trin 1. Kontakt Carter Center

Carter Center er et globalt fundament, som præsident Carter og hans kone, Rosalynn, driver med Emory University. At kontakte præsident Carter via Carter Center er din bedste mulighed for at modtage et svar.

  • Deres adresse er “The Carter Center, 432 Freedom Parkway, Atlanta, GA 30307”
  • Deres e -mail -adresse er [email protected].
  • Præsident og fru Carter svarer ikke via e -mail. Hvis du vil modtage svar fra Carters, skal du inkludere din fulde postadresse. Hvis du har planlægnings- eller interviewanmodninger, kan du sende en formel anmodning til centrets adresse.
Kontakt Jimmy Carter Trin 7
Kontakt Jimmy Carter Trin 7

Trin 2. Kontakt Jimmy Carters præsidentbibliotek og museum

Præsidentbiblioteket støder op til Carter Center og er en del af præsidentbibliotekets system. Medarbejdere på biblioteket kan muligvis rette din kommunikation til præsident Carter personligt.

  • Deres adresse er “441 Freedom Parkway Northeast, Atlanta, GA 30307”
  • Du kan sende en besked via deres websted. Du vil modtage et svar fra en medarbejder, der derefter kan hjælpe dig med at lede dig til præsident Carter.
Kontakt Jimmy Carter Trin 8
Kontakt Jimmy Carter Trin 8

Trin 3. Kontakt Emory University

Præsident Carter har undervist på Emory University siden 1982, efter at han havde afsluttet sin periode som præsident. Han er i øjeblikket vært for et årligt rådhusmøde med førsteårsstuderende på Emory. Hvis du deltager i Emory, er dette en fantastisk mulighed for at møde præsident Carter.

Præsident Carters Emory -e -mail er [email protected]. Det er uklart, hvor ofte denne e -mail kontrolleres af præsident Carter selv, men den bliver sandsynligvis kontrolleret af medarbejdere

Kontakt Jimmy Carter Trin 9
Kontakt Jimmy Carter Trin 9

Trin 4. Kontakt Rosalynn Carter Butterfly Trail

Dette er en god adresse at bruge, hvis du leder efter uddannelsesmæssige ressourcer fra Carter -familien. Hvis du er en lærer eller elev, der ønsker at kontakte tidligere præsidenter som en del af et klasseprojekt, er det den adresse, du skal kontakte først.

  • Du kan sende mail til “Rosalynn Carter Butterfly Trail, PO Box 17, Plains, Georgia 31780”.
  • E -mail kan sendes til [email protected].
Kontakt Jimmy Carter Trin 10
Kontakt Jimmy Carter Trin 10

Trin 5. Kontakt Carter House

Carter House er det første og eneste hjem, Carters nogensinde har ejet og har været familiens faste bopæl siden 1961.

Postadressen er “209 Woodland Drive, Plains, Sumter County GA 31780.”

Tips

  • Det er sædvanligt at henvende sig til alle tidligere amerikanske præsidenter som præsident, selvom de ikke stadig er i embedet. Du kan også tale til præsident Carter som ærede Jimmy Carter, fordi han har vundet en nobelpris.
  • Sørg for, at din brevkuvert har din korrekte returadresse og et frimærke på, før du sender den.
  • Det kan tage uger eller endda måneder, før dit brev eller din e -mail modtager et svar. Vær tålmodig!
  • Du kan enten skrive eller håndskrive dit brev.

Advarsler

  • Send ikke hadpost til præsident Carter eller hans familie. Det er ikke kun respektløst, hvis mailen truer, kan du få juridiske konsekvenser.
  • Dine breve og e -mails bliver læst af en medarbejder, så inkluder ikke personlige oplysninger, som du ikke vil have, at andre skal have adgang til.

Anbefalede: