Sådan danser du hjemme: 11 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan danser du hjemme: 11 trin (med billeder)
Sådan danser du hjemme: 11 trin (med billeder)
Anonim

Gør dig klar til hjemkomst, men føler at du har to venstre fødder? Nå, der er ingen grund til at være en vægblomst mere! Læs denne artikel for at lære, hvordan du slipper løs og har det sjovt ved enhver skoledans.

Trin

Del 1 af 3: Overvindelse af nerver

Dans ved hjemkomst Trin 1
Dans ved hjemkomst Trin 1

Trin 1. Gør en indsats for at se dit bedste ud

Jo bedre du ser ud på den store nat, jo mere selvsikker vil du føle dig. Denne tillid vil vise sig og sætte dig i humør til at bryde den ned på dansegulvet.

Damer, brug sko, som du føler dig godt tilpas ved at danse i. Det er helt fint at have hæle på, men prøv at finde et par, som du kan bevæge dig rundt i. Jo mere behageligt du føler dig fysisk, jo mere naturligt vil det føles at danse

Dans ved hjemkomst Trin 2
Dans ved hjemkomst Trin 2

Trin 2. Gå med venner

At danse alene kan føles akavet og er ikke så sjovt. Hvis det er muligt, skal du gå til hjemkomst med en gruppe venner og deres datoer, så du kan dele festlighederne sammen.

Dans ved hjemkomst Trin 3
Dans ved hjemkomst Trin 3

Trin 3. Omfang scenen

Inden du kaster dig ud på dansegulvet, skal du tage et øjeblik til at opsuge dine omgivelser og gøre dig bekendt med lokalet. Tag en omgang rundt i lokalet, få noget at drikke, og tag på badeværelset, hvis du har brug for det. At blive fortrolig med dit miljø får dig til at føle dig mindre skræmt af udsigten til at danse foran andre.

Del 2 af 3: Fast Dancing

Dans ved hjemkomst Trin 4
Dans ved hjemkomst Trin 4

Trin 1. Lyt til musikken

I stedet for at fokusere så hårdt på, hvad du skal gøre med din krop, skal du først lytte til musikken og finde takten. Vær opmærksom på, hvor hurtig eller langsom sangen er, og hvordan den får dig til at føle.

Dans ved hjemkomst Trin 5
Dans ved hjemkomst Trin 5

Trin 2. Start med at svinge dit hoved til musikken

Lyt virkelig til den sang, der afspilles, og bob dit hoved til rytmen på en måde, der føles naturlig.

Dans ved hjemkomst Trin 6
Dans ved hjemkomst Trin 6

Trin 3. Tag et skridt til højre og et trin til venstre

Dette er et grundlæggende træk for at komme i gang. Sørg for at blive ved dine fødder, når du danser for at undgå at føle dig plantet på jorden.

Dans ved hjemkomst Trin 7
Dans ved hjemkomst Trin 7

Trin 4. Hold din overkrop afslappet

Mennesker, der er nervøse, har en tendens til at spænde sig i skulder- og nakkeområdet. Vær opmærksom på dette, og lad dine skuldre falde og svaje frem og tilbage, mens du danser.

Dans ved hjemkomst Trin 8
Dans ved hjemkomst Trin 8

Trin 5. Lad din krop svinge naturligt til musikken

Husk at blive ved med at lytte til musikken, mens du danser. Prøv ikke at fokusere så hårdt på, om det du laver er rigtigt, og vær i stedet opmærksom på, om din krop bevæger sig i rytme med musikken.

Prøv ikke at danse hurtigere, end du føler dig tryg ved. Selv under hurtige sange kan du bevæge dig i et langsomt tempo, så længe du er strømlinet med takten

Del 3 af 3: Slow Dancing

Dans ved hjemkomst Trin 9
Dans ved hjemkomst Trin 9

Trin 1. Find en partner at danse med

Hvis du er med en date, forventes det, at I to vil langsomt danse sammen, så tag din partner, når sangen starter! Hvis du gerne vil danse med nogen, der ikke er din date, så sørg for, at de vil danse ved at spørge dem først.

Dans ved hjemkomst Trin 10
Dans ved hjemkomst Trin 10

Trin 2. Placer dine arme omkring din partner

Typisk lægger drenge deres hænder om en piges talje og piger lægger deres hænder om drengenes hals.

Dans ved hjemkomst Trin 11
Dans ved hjemkomst Trin 11

Trin 3. Sving langsomt frem og tilbage til musikken

Du bliver nødt til at koordinere, hvilken vej du skal flytte med din partner; det kan tage et par sekunder for jer to at blive synkroniseret.

  • Hvis du danser med en person, som du er romantisk involveret i, skal du trække dem tæt og hvile dit hoved på hans eller hendes skulder/nakkeområde.
  • Træd ikke på din partners tæer! Vær bevidst om, hvor du træder, især hvis du har hæle på.

Tips

Hvis du ikke ved, hvordan man danser til en bestemt sang, så kig rundt på andre mennesker efter ideer. Undgå bare at stirre for længe, så de ikke får dig til at stjæle deres træk

  • Hvis du ikke kan lide at blive set, mens du danser, så dans midt i en gruppe mennesker. At omgive dig selv med mennesker får dig til at føle dig mindre usikker og beskytte dig mod tilskuere.
  • Prøv ikke for hårdt! Bare have det sjovt og slappe af! Måske dans med en ven for at hjælpe dig med at blive mere komfortabel.

Anbefalede: