Sådan får du Mehrunes barbermaskine på et lavt niveau i Skyrim: 9 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan får du Mehrunes barbermaskine på et lavt niveau i Skyrim: 9 trin
Sådan får du Mehrunes barbermaskine på et lavt niveau i Skyrim: 9 trin
Anonim

Denne artikel forklarer, hvordan du får den dødelige artefakt Mehrunes Razor i Skyrim. Dolken kan bruges til rollespil eller til at opnå præstationer. Vær dog advaret; dette er en hård opgave at indstille dig selv, når det kun er på et lavt niveau.

Trin

Få Mehrunes Razor på et lavt niveau i Skyrim Trin 1
Få Mehrunes Razor på et lavt niveau i Skyrim Trin 1

Trin 1. Hav tilstrækkelig beslutsomhed

Dette er ikke en let søgen at gøre, og det er endnu sværere på et lavt niveau. Prøv at tænke over, hvorfor du vil have denne dolk. Måske vil du rollespille en snigmorder eller bare få glemselvandrerens præstation/gave. Uanset din grund skal du være vedholdende.

Få Mehrunes Razor på et lavt niveau i Skyrim Trin 2
Få Mehrunes Razor på et lavt niveau i Skyrim Trin 2

Trin 2. Kend stykkernes placering

Dolken er i stykker. Kig først efter heftet, da det er den letteste del at finde. Det er i Jorgens og Lamis 'hus i Morthal. Huset findes på tværs af broen direkte til venstre for tømmerværket. Bemærk, at du enten skal bruge en god forsyning af låsepinde eller nøglen til Jorgens bryst, da dette ikke er en let lås at vælge. Du kan hente nøglen fra Jorgen, mens han sover. Sørg for at gemme inden lommetyveri. Inde i brystet er der låst et Mehrunes -barberblad og noget guld inde.

Få Mehrunes Razor på et lavt niveau i Skyrim Trin 3
Få Mehrunes Razor på et lavt niveau i Skyrim Trin 3

Trin 3. Find skærene på barbermaskinen

Disse er placeret på et sted kaldet Cracked Tusk Keep. Det findes vest for det mørke broderskabsreservat i Falkreath -holdet.

  • Følg den skjulte sti til beholderen. Dette kan betragtes som en ork -højborg, kun alle orkerne vil være fjendtlige. Dræb alle orkerne uden for beholderen, og gå derefter til bagdøren. Bagdøren er omkring smedearealet i den lille terrænforsænkning.
  • Når du er inde, ser du direkte til højre; der vil være et værelse med nogle søjler foran det. Til dette skal du enten have en god forsyning af låsepinde eller nøglen, som kan fås hos lederen.
  • For at få nøglen skal du gå ud af døren til venstre.
  • Dræb orkerne i det rum, åbn derefter døren og dræb Ghorzul. På et lavt niveau vil han bruge en kampøkse og bære jernpanser. Han er dog stadig en udfordrende modstander.
  • Når Ghorzul er død, skal du tilbage til barerne. Åbn den bronzede tablet til højre, og tryk på knappen. Gå gennem døren. Du vil se skårene på en piedestal. Gå ikke direkte efter det, da begge veje til det er fyldt med fælder. Klip turledningerne, der fører til den, og vent på, at giftpilen stopper med at skyde.
  • Tag hurtigt fat i stykkerne og sikkerhedskopier, da der vil skyde flere dart mod dig. Forlad beholdningen.
Få Mehrunes Razor på et lavt niveau i Skyrim Trin 4
Få Mehrunes Razor på et lavt niveau i Skyrim Trin 4

Trin 4. Find den sidste del af denne unikke dolk, pommelstenen

Det findes er et sted kaldet Dead Crone Rock, som du kommer til ved at gå gennem Hag Rock Redoubt. Hag Rock Redoubt findes nordvest for orkens højborg i Dushnikh Yal.

  • Dræb den forsvorne i Hag Rock, og gå derefter op til Dead Crone Rock. Pas på to ting: Den forsvorne Briarheart på Hag Rock og Hagraven Drascula i Dead Crone.
  • Dræb Drascula, og hun får pommelstenen. Pas på - Drascula er den sværeste at få stykket fra. Hun bruger en ildkugleformel og kloangreb. På et lavt niveau er disse to en dødelig kombination. Du vil måske først anskaffe en rulle med stævnestorm -antrocach, da dette hjælper meget i kampen.
  • Når du har dræbt Drascula, skal du ransage hendes krop og tage pommelstenen samt hendes fjer og klo til brug i potions eller sælge.
Få Mehrunes Razor på et lavt niveau i Skyrim Trin 5
Få Mehrunes Razor på et lavt niveau i Skyrim Trin 5

Trin 5. Gør hvad du vil et stykke tid, når du har stykkerne

En kurér skulle snart komme til dig og fortælle dig om et museum, der åbner i Dawnstar. Når kureren finder dig, skal du tale med Silas Vesuvius i hans hus i Dawnstar. Accepter det job, han giver dig. Giv ham stykkerne af barbermaskinen. Han vil fortælle dig at møde ham ved helligdommen til Mehrunes Dagon.

Få Mehrunes Razor på et lavt niveau i Skyrim Trin 6
Få Mehrunes Razor på et lavt niveau i Skyrim Trin 6

Trin 6. Gå til Morthal og gå let nordøst

Du finder et sted kaldet Frostmere crypt. Hjælp kvinderne med at dræbe banditterne, men angreb hende ikke. Hun vil være iført stålpanser. Lyt til hendes historie. Gå ikke ind i krypten. Fortsæt i stedet mod øst og gå op mod vigilanternes hal. Det vil enten blive ødelagt eller intakt, afhængigt af om du har Dawnguard installeret eller ej.

Få Mehrunes Razor på et lavt niveau i Skyrim Trin 7
Få Mehrunes Razor på et lavt niveau i Skyrim Trin 7

Trin 7. Gå op ad stien fra gangen, der er til højre for gangen

Pas på frosttrolden til venstre for trappen. Herrens sten er også tilbage af trappen sammen med nogle banditter.

Få Mehrunes Razor på et lavt niveau i Skyrim Trin 8
Få Mehrunes Razor på et lavt niveau i Skyrim Trin 8

Trin 8. Gå op af trappen, og tal med Silas

Han vil forsøge at kommunikere med Dagon og mislykkes. Han vil bede dig om at prøve. Dagon vil fortælle dig at dræbe Silas. Silas vil bede dig om ikke at gøre det. Vælg indstillingen "Lord Dagon har talt". Dræb Silas. Gå til alteret og aktiver det. Dagon vil fortælle dig at lægge din hånd på den. Aktiver alteret, og brikkerne dannes i dolken. Tag dolken.

Få Mehrunes Razor på et lavt niveau i Skyrim Trin 9
Få Mehrunes Razor på et lavt niveau i Skyrim Trin 9

Trin 9. Pas på, da Dagon vil gyde nogle dremora for at "teste" dig

Du kan enten dræbe dremoraen og tage deres hjerter og nøglen til indersiden af helligdommen. Inde i helligdommen er der flere daedra og et godt udbud af værdifulde barrer. Du har nu Mehrunes barbermaskine.

Video - Ved at bruge denne service kan nogle oplysninger blive delt med YouTube

Tips

  • Du kan også få Mythic Dawn-kjortlerne fra Silas Vesuvius 'hus, efter at han er gået. Eller, efter at du har dræbt ham. Den med hætte er i en montre i hans hus. Den, der ikke er hætte, er på Silas selv. en vil blive regnet som stjålet.
  • Du behøver ikke genoplade Mehrunes Razor. Det kan se ud som du gør, men det gør du ikke.
  • Mehrunes barbermaskine har en lille chance (1%) for øjeblikkeligt at dræbe et mål.
  • Du kan nu gå tilbage til Frostmere -krypten og gøre søgen den blege dame. Du får det blege blad som følge heraf.

Anbefalede: