Sådan går du på RuneScape: 8 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan går du på RuneScape: 8 trin (med billeder)
Sådan går du på RuneScape: 8 trin (med billeder)
Anonim

Har du brug for hurtige urter, blomster eller mad på RuneScape? Denne guide viser dig hvordan!

Trin

Farm på RuneScape Trin 1
Farm på RuneScape Trin 1

Trin 1. Gør dit værktøjsbælte klar ved at tilføje værktøjer til det

Brug af dit værktøjsbælte er den mest effektive måde at bruge de mest almindelige landbrugsværktøjer på, f.eks. En rive, frødibber og spade. Når du har tilføjet noget til dit værktøjsbælte, kan det ikke fjernes.

Farm på RuneScape Trin 2
Farm på RuneScape Trin 2

Trin 2. Få frø

Der er flere måder at gøre dette på, afhængigt af hvilken slags frø du ønsker. Mange mellemstore til høje niveauer falder højere frø (f.eks. Urter), mens de laveste slags (f.eks. Kartofler) kan fås fra frøbutikker. At tyve mesterbønder eller bare købe dem på Grand Exchange er altid meget.

Farm på RuneScape Trin 3
Farm på RuneScape Trin 3

Trin 3. Gå til den tilsvarende landbrugspatch

Ved, at de fleste tildelingsplaster er placeret på ydersiden af blomster- og urtepletter. Særlige lapper, træer og frugttræer har deres egne placeringer rundt om i RuneScape -verdenen.

Farm på RuneScape Trin 4
Farm på RuneScape Trin 4

Trin 4. Klik på en plaster for at rydde ukrudtet

Farm on RuneScape Trin 5
Farm on RuneScape Trin 5

Trin 5. Brug almindelig eller superkompost på den tomme plaster

Brug af kompost sikrer en lavere chance for at din plaster får en sygdom (eller dør). Superkompost sikrer også en højere høstsandsynlighed. Når du anvender komposten på et plaster, bliver spanden tom i din beholdning.

Farm on RuneScape Trin 6
Farm on RuneScape Trin 6

Trin 6. Brug frøet på den behandlede plaster

Det kan tage 1 frø (urt) til 4 frø (humle) for at kunne plante et element.

Farm on RuneScape Trin 7
Farm on RuneScape Trin 7

Trin 7. Kend landbrugstiderne for hvert element, du planter

Selvom alle urter i gennemsnit tager 80 minutter at høste, og frugttræer i gennemsnit tager 16 timer at vokse, har mange andre slags varer forskellige tidspunkter.

Hvis du er bekymret for at savne at høste noget, skal du kigge efter varer, som du kan betale landmænd for at passe dem. Du skal betale dem en bestemt vare til gengæld, men det kan være tiden værd

Farm på RuneScape Trin 8
Farm på RuneScape Trin 8

Trin 8. Vend tilbage til plasteret efter væksttiden er gået

Høst plasteret ved at klikke på det.

Video - Ved at bruge denne service kan nogle oplysninger blive delt med YouTube

Tips

  • Brug altid værktøjslynger. De rummer masser af værktøjer til dig, såsom almindelig og superkompost, tomme spande, plantekur, fugleskræmsler og endda høst-/plantningsværktøjer. De kan også vende al høst undtagen kål til sedler, når du "bruger" en genstand på dem.
  • Træ- og træplanter adskiller sig fra almindelige pletter. Du skal placere jord i en tom plantepotte, tilføje frøet til potten for at gøre det til en frøplante og vande krukken. Det vil i sidste ende blive til en ungplantning i din beholdning på 5 minutter. Barnet kan derefter bruges i et behandlet plaster.
  • Hvis din plaster er blevet syg, skal du bruge plantemiddel på plasteret for at gøre det sundt igen. Hvis det er relevant, skal du derefter vente yderligere tid, før den vokser, før du prøver at høste igen.

Anbefalede: