Sådan tilsluttes en NES: 8 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilsluttes en NES: 8 trin (med billeder)
Sådan tilsluttes en NES: 8 trin (med billeder)
Anonim

Fandt du lige et Nintendo Entertainment System (NES) i dit skab og ville spille det? Har du lige købt en ved et garagesalg? Denne artikel fortæller dig, hvordan du tilslutter det.

Trin

Tilslut en NES Trin 1
Tilslut en NES Trin 1

Trin 1. Hvis du bruger RF -adapteren:

Afbryd antennen, videobåndoptageren eller det, der er tilsluttet antenneindgangen på fjernsynet, og sæt den bag på RF -adapteren, og tilslut derefter adapteren til tv'et. (ikke nødvendig for de fleste moderne tv'er)

Tilslut en NES Trin 2
Tilslut en NES Trin 2

Trin 2. Tilslut enden, der går ind i NES, til RF SWITCH-stikket på NES, og kontroller, at 3-4-kontakten er på den kanal, du vil bruge

Hvis du tilslutter NES til et digitalt fjernsyn uden analog indgang (analoge kanaler på samme indgang som digitale kanaler), skal du tage din antenne ud og tilslutte den til RF -switchboksen. Hvis du bruger et analogt fjernsyn, skal du glemme din tv -antenne

Tilslut en NES Trin 3
Tilslut en NES Trin 3

Trin 3. Hvis du bruger AV -kabler:

NES har AV -stik på siden, men har kun et lydoutput.

Tilslut en NES Trin 4
Tilslut en NES Trin 4

Trin 4. (Dette gælder alle nu

) Tilslut lysnetadapteren til stikkontakten og til netadapterporten på NES. Hvis adapteren har en spændingsindstilling, skal du indstille den til 9 volt. (Det fungerer med op til 12 volt, men det vil køre varmere)

Tilslut en NES Trin 5
Tilslut en NES Trin 5

Trin 5. Sæt controllerne i controllerportene på forsiden af NES

Hvis du kun har en controller, skal du tilslutte den til den FØRSTE port.

Tilslut en NES Trin 6
Tilslut en NES Trin 6

Trin 6. Åbn åbningen, hvor du placerede spillene, og skub din spilpakke (patron) ind i spillemaskinen

Tryk derefter ned, indtil du hører et klik.

Tilslut en NES Trin 7
Tilslut en NES Trin 7

Trin 7. Tænd for tv'et, og skift det til den kanal/input, du har NES indstillet til

Tilslut en NES Trin 8
Tilslut en NES Trin 8

Trin 8. Tænd for NES, og dit spil skal starte

Digitale fjernsyn uden en separat analog indgang: Hvis du vil vende dit fjernsyn tilbage til normal visning, skal du slukke for din NES og skifte kanal

Tips

  • Hvis kassettespalten allerede er trykket ned, og du skal have et spil ind, skal du trykke ned på den sorte overflade inde i pladsen, og den dukker op igen.
  • Hvis systemet stadig nægter at samarbejde, skal spillet muligvis rengøres.
  • Sørg for, at patronen sidder tæt inde i åbningen.
  • Hvis du spiller et Zapper -spil (f.eks. Duck Hunt, Hogan's Alley osv.), Skal du tilslutte Zapper til SECOND player slot. Skyd væk fra fjernsynet for at vælge en spiltilstand, og skyd på det for at vælge. (Zapper fungerer ikke med LCD -tv. Du skal bruge et CRT -tv for at bruge det.)
  • Hvis du får en flimrende skærm, skal du slukke for NES, orientere patronen (nogle gange bevæger den lidt til højre), tænde systemet igen. Hvis der stadig er et problem, skal du fjerne patronen og sætte den i igen.
  • Prøv også at se "Sådan får du et NES -spil til at fungere igen. Hvis du har problemer med at starte op.
  • Nogle NES -modeller virker ikke, når du skubber patronen ned. Hvis dette sker, skal du skubbe patronen ind i stedet, og du er klar til at spille!

Advarsler

  • Bliv aldrig nogensinde ind i spillene eller systemet, hvis du får en blinkende eller fejlfri skærm ved opstart. Fugtigheden i dit ånde får de elektriske kontakter til at tære. Dyp i stedet en q-tip i sprit og dryp kontakterne med den, og brug derefter den anden side til at tørre dem af. Fortsæt med dette, indtil begge ender kommer rene ud.
  • Lade være med indsæt/fjern spil meget hurtigt! Det vil forvirre NES og kan bryde det!

Anbefalede: