Sådan bliver du en ekspert Minecraft -afspiller (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan bliver du en ekspert Minecraft -afspiller (med billeder)
Sådan bliver du en ekspert Minecraft -afspiller (med billeder)
Anonim

Minecraft er et af de mest populære spil nogensinde. Selvom spillet kan virke enkelt, er det vildledende dybt. Minecraft er et spil, der har mange aspekter, herunder minedrift, jagt, overlevelse og skabelse. At blive ekspert i Minecraft afhænger af, hvilket aspekt af spillet du vil blive ekspert på. Nogle spillere er fremragende til at spille spillet i Survival -tilstand, mens andre spillere er mesterbyggere, der bygger fantastiske strukturer og verdener i Creative -tilstand. Denne wikiHow lærer dig, hvordan du er ekspert i Minecraft.

Trin

Metode 1 af 2: At blive ekspert i Minecraft i Survival Mode

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 1
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 1

Trin 1. Saml ressourcer

Når du først starter et nyt spil Minecraft, har du intet undtagen et kort. Det første du vil gøre er at samle træ. Du kan få træ fra stansning af træstammer. Hvis der ikke er træer i det område, du gyder, skal du samle snavs eller sandblokke fra jorden. Åbn din håndværksmenu, og brug træblokke til at lave træplankeklodser og pinde. Du kan lave træplankeklodser og pinde uden at bruge et håndværksbord.

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 2
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 2

Trin 2. Byg et husly

Et husly kan bruges til at beskytte dig mod fjendtlige mobber. Der er et par fjendtlige mobber i dagtimerne, men de fleste af dem kommer ud om natten. Et husly er vigtigt, hvis du vil overleve den første nat. Dit første husly vil sandsynligvis være midlertidigt. Brug ikke for meget tid og kræfter på det. Bare byg et lille læ, der beskytter dig fra alle sider. Det kan være lavet af træplanker, snavs, sand eller ethvert materiale. Når du beslutter dig for en permanent placering, kan du bygge et større og bedre husly.

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 3
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 3

Trin 3. Håndværktøj

Værktøjer er afgørende i Minecraft. For at lave værktøjer skal du først lave et håndværksbord ud af 4 træplankeklodser i din beholdning. Stil bordet, og åbn det. Brug panelet til venstre for at se en liste over alle opskriftsopgaver. Vælg et værktøj, du vil lave. Du skal have ingredienserne i din beholdning for at lave en vare. Start med at lave de værktøjer, du har brug for for at overleve og indsamle flere materialer. Du kan lave værktøjer ud af pinde samt træ, sten, jern, guld eller diamant. Våben af træ er de svageste og vil ikke vare længe. Stenværktøjer er stærkere end træ, og jernværktøjer er stærkere end sten. Værktøjer fremstillet af diamant er de stærkeste. Følgende er nogle værktøjer, du skal lave for at overleve:

  • Sværd:

    Et sværd kan bruges til at bekæmpe fjendtlige mobber samt slagte dyr til mad.

  • Hakke:

    En hakke bruges til at udvinde sten og andre mineraler som kul, jern, rødsten eller diamant. Nogle mineraler kræver, at en hakke af et bestemt materiale udvindes. For eksempel kræver jernmalm, at en hakke af sten eller stærkere skal udvindes. Diamant kan ikke udvindes med noget mindre end en jernhakke.

  • Økse:

    En økse gør det hurtigere at få træ fra træer og kan også bruges som våben.

  • Hakke:

    En hakke kan bruges til at dyrke jorden, så du kan plante afgrøder og lave en have.

  • Skovl:

    En skovl kan bruges til at grave. Hvis man graver langt nok under jorden, kan man finde sten og andre mineraler. Pas på ikke at grave lige ned. Du vil ikke være i stand til at flygte, hvis du løber ind i fare. Grav skråt.

  • Lommelygter:

    Fakler er fremstillet af pinde og kul eller kul. De kan placeres på vægge og give lys. Dette giver dig mulighed for at se om natten og afværge fjendtlige mobber.

  • Bryst:

    En kiste kan bruges til at gemme objekter fra din beholdning. Hvis du dør, vil du slippe alt i din beholdning og blive tvunget til at gendanne alt. Brug en kiste til at gemme genstande, du ikke vil tabe, men ikke behøver at have med dig.

  • Seng:

    For at lave en seng skal du bruge noget uld fra får og nogle træplankeklodser. En seng giver dig mulighed for sikkert at sove hele natten (alle spillere skal være i deres senge) samt respawn fra den sidste seng, du sov i, hvis du dør. Læg en seng i dit husly og sov i den, så du kan genopstå i dit husly, hvis du dør.

  • Ovn:

    Ovne kan udføres i brosten. Ovne bruges til at tilberede mad og smelte jernmalm til jernblokke, der kan bruges til at lave værktøjer.

  • Fiskestænger:

    Fiskestænger er fremstillet af en pind og en snor, som kan samles ved at slagte en edderkop. Fiskestænger kan bruges til at fange fisk, som kan bruges til mad.

  • Båd:

    En båd er udformet af træplankeklodser og en skovl. Det kan bruges til sikkert og hurtigt at krydse floder og vandveje.

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 4
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 4

Trin 4. Find mad

Mad er nødvendig for at overleve i Minecraft. Hvis din sultmåler er fuld, genopfyldes dit helbred, hvis du er skadet. Hvis din sultmåler løber tør, begynder du at miste helbredet. Du kan få mad ved at slagte dyr og tilberede deres kød i en ovn eller ved at høste afgrøder. Du kan også lave opskrifter fra hvede, sukkerrør og andre ingredienser ved hjælp af et fremstillingsbord.

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 5
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 5

Trin 5. Udforsk

Udforskning er et af de sjoveste aspekter ved Minecraft. Når du starter et nyt spil Minecraft, er et kort det eneste, du får. Brug kortet til at udforske verden. Kortet udfyldes, jo mere du udforsker verden. Bemærk noget af interesse. Dette kan omfatte huler, landsbyer, nye biomer eller strukturer eller templer.

  • Pas på ikke at miste dit kort. Hvis du taber dit kort og mister det, skal du lave et nyt og starte forfra.
  • Pas på ikke at vandre for langt fra dit husly. Minecraft -verdener genereres tilfældigt og er stort set uendelige i størrelse. Det er meget let at fare vild i Minecraft.
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 6
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 6

Trin 6. Opret en permanent hjemmebase

Når du har udforsket verden lidt, skal du finde et sted, hvor du kan oprette din permanente base. Det skal være et område med masser af ressourcer i nærheden. Dette kan være i nærheden af en landsby eller et stort hulsystem eller i et rigt biom, såsom en skov, jungler eller bjerge. Når du har fundet en passende placering, skal du begynde at bygge dit permanente husly. Det kan konstrueres af ethvert materiale, du ønsker. Jo stærkere materiale, jo bedre. Den skal være stor nok til at rumme din seng, flere kister, et bord, ovn og andre nyttige værktøjer, du vil bruge (ambolt, bryggestation, fortryllelsesbord). Du kan også bruge lidt tid på at tilføje nogle dekorationer til dit permanente hjem.

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 7
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 7

Trin 7. Gå til minedrift

Minedrift er, hvordan du finder nogle af de mest værdifulde ressourcer i Minecraft. Dette inkluderer jernmalm, redstone, guldmalm, smaragd, diamant og mere. Den nemmeste måde at mine er at finde en hule og udforske den. Du kan også grave din egen mine med en skovl. Medbring en sten eller en jernhakke (gerne jern). Brug hakken til at udvinde mineraler fra stenblokke, der har farvede pletter på dem. Forskellige farvede pletter svarer til forskellige mineraler.

  • Blokke med sorte pletter indeholder kul. Blokke med lysegule pletter indeholder jernmalm. Blokke med mørkegule pletter indeholder guldmalm. Blokke med lyseblå pletter indeholder diamant. Blokke med grønne pletter indeholder smaragd. Blokke med mørkeblå pletter indeholder lapis lazuli.
  • Vær forsigtig. Grotter er især forræderiske. De er fulde af fjendtlige mobber, lava og dødelige dråber. Tag ikke noget ind i en hule, som du ikke har brug for. Det er også meget let at fare vild i huler. Du vil måske endda placere en kiste ved indgangen til hulen for at gemme dine fund og ting, du vil beholde.
  • Medbring masser af fakler. Placering af fakler hjælper ikke kun med at belyse din vej, men de kan også fungere som brødkrummer for at hjælpe dig med at finde vej ud af hulen. Sørg for at samle faklerne på vej ud.
  • Vær forsigtig omkring lava. Alle ting, der tabes i lava, kan ikke genvindes.
  • Obsidian er det hårdeste materiale i spillet. Obsidian dannes med stadig lava, der berører stille vand. Det kan ofte findes i huler. Det kræver en diamanthakke at mine.
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 8
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 8

Trin 8. Håndværk rustning

Rustning bruges til at give lidt mere beskyttelse. Det kan være fremstillet af læder (fra slagtning af køer), kædepost, jern, guld eller diamant ved hjælp af et håndværksbord. Rustning består af fire stykker: en hjelm, bryststykke, bukser og sko. Lav hvert stykke individuelt og udstyr dem i beholdningen.

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 9
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 9

Trin 9. Byg gårde

En måde at skabe en kontinuerlig ressourceforsyning på er at bygge gårde. Haver kan bruges til at plante og dyrke afgrøder. Dette giver dig en endeløs forsyning af hvede, gulerødder, kartofler, rødbeder, græskar, meloner og mere. Du kan også opdrætte dyr i Minecraft. Brug hegn til at holde dem lukkede og fodre dem for at få dem til at yngle. Når du har nok, kan du slagte dem for kød eller materialer.

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 10
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 10

Trin 10. Tæm dyr

Der er mange dyr, som du kan tæmme i Minecraft. Heste og muldyr kan redes, når de tæmmes. Lamaer og muldyr kan bruges til at transportere kister. Ulve kan bruges som jagtpartnere. Katte kan bruges til at holde slyngplanter væk. Brug følgende trin til at tæmme dyr i Minecraft:

  • Heste, muldyr, lamaer:

    Du kan tæmme heste, muldyr og lamaer ved at forsøge at montere dem gentagne gange. Når de holder op med at stikke dig af og viser hjerter over hovedet, er de blevet tæmmet. Du kan lave et bly til at gå dem. Heste og muldyr skal have en sadel udstyret for at ride dem.

  • Hunde/ulve:

    Saml knogler, der tabes, når du dræber skeletskytter. Giv dem til ulve for at tæmme dem. Når hjerter dukker op over hovedet, og halsbåndet bliver rødt, er det blevet tæmmet.

  • Katte:

    Katte hænger rundt i landsbyer. Giv katte rå fisk for at tæmme dem. Når hjerter dukker op over hovedet, er de blevet tæmmet.

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 11
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 11

Trin 11. Lær fortryllelser

Fortryllelser er en måde for dig at tilføje bonusser og frynsegoder til dine værktøjer, våben og rustninger. Du skal først lave et fortryllelsesbord af diamanter, obsidianblokke og en bog. Du kan derefter bruge det fortryllende bord til at lave fortryllede bøger. Derefter skal du lave en ambolt ud af tre jernblokke og fire jernstænger. Brug ambolten til at lave fortryllede værktøjer, våben og rustninger ved hjælp af dine fortryllede bøger.

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 12
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 12

Trin 12. Udforsk Nether

I Minecraft er Nether en helvedeslignende dimension, der er fuld af ild, lava og mange fjendtlige mobs, der ikke kan findes i den almindelige Minecraft-oververden. Du kan også finde mange mineraler og materialer, der ikke kan findes i Minecraft -oververdenen. Mange af de ingredienser, der er nødvendige for at lave potions, kan kun findes i Nether. For at komme til Nether skal du bygge en Nether -portal ud af obsidianblokke og derefter tænde den i brand ved hjælp af flint og stål. Derefter kan du passere gennem Nether -portalen for at få Nether og tilbage igen.

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 13
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 13

Trin 13. Lær at lave potions

Potions kan bruges til at tilføje midlertidige statuseffekter til dig, mobs eller andre spillere. Nogle effekter er positive. Nogle er negative. Nogle potions kan indtages. Andre potions kan smides. For at lave potions skal du først lave et bryggestativ fra brosten og en Blaze -stang (fundet i Nether). Derefter skal du lave en flaske af glas. Derefter kan du lave potions af forskellige ingredienser og en glasflaske.

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 14
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 14

Trin 14. Slå Minecraft

For det meste er Minecraft et åbent spil, der aldrig rigtigt ender. Mange mennesker er ikke klar over, at det faktisk er muligt at slå Minecraft. Hvis du har mestret alt det andet Minecraft har at byde på, kan du lave et Eye of Ender og bruge det til at finde en Ender -portal. Når du har fundet en, skal du placere et Eye of Ender på hver af piedestalerne for at aktivere Ender -portalen. Gå gennem portalen for at nå enden. Derfra skal du dræbe Ender Dragon for at slå Minecraft. Dette er ikke en let opgave, men hvis du kan slå Ender Dragon uden at snyde eller skifte til Creative mode, er du virkelig en ekspert på Minecraft.

Metode 2 af 2: At blive ekspert i at bygge i Minecraft

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 15
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 15

Trin 1. Øv dig i at bygge i kreativ tilstand

Kreativ tilstand giver dig et uendeligt udbud af alle blokke og ressourcer. Du behøver ikke bekymre dig om at finde ressourcer og lave noget. At bygge en kompleks struktur i Survival -tilstand er en vanskelig opgave, der tager evigt. Brug Creative Mode til at gøre tingene lettere.

  • Du vil ikke være i stand til at optjene nogen præstationer eller trofæer i kreativ tilstand. Præstationer og trofæer deaktiveres i et spil i Survival -tilstand, når det er blevet skiftet til kreativ tilstand eller snyder er aktiveret. Sørg for at beholde dine spil i overlevelsesfunktion og spil i kreativ tilstand som separate gemte filer.
  • Når du opretter et nyt spil i Minecraft, har du mulighed for at lave et Flad verden under "Verdenstype" i menuen Spilindstillinger. Dette skaber en flad verden uden træer, vand, bakker, bjerge eller huler. Du vil måske overveje at skabe en flad verden, når du bygger strukturer. På den måde behøver du ikke bekymre dig om landskabspleje, før du begynder at bygge.
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 16
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 16

Trin 2. Undersøg andres opbygninger

En måde at få ideer og inspiration til en ny Minecraft -build er at se på bygninger, som andre mennesker har lavet. Download kort lavet af andre mennesker, samt se fotos og YouTube -videoer online. Bemærk det farveskema, de bruger, hvilke typer blokke de bruger, og hvor. Vær opmærksom på, hvordan tage, søjler og møbler er konstrueret. Se, hvilke typer blokke der bruges til at lave forskellige former og designs. Tjek hvordan belysning bruges. Byg en samling referencemateriale til dine egne bygninger.

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 17
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 17

Trin 3. Lav en skitse eller model af din bygning

Inden du begynder at lave en omfattende Minecraft -bygning, er det en god idé at skitsere dine ideer på papir eller bygge en model af dem. Du kan bruge isometrisk papir til at tegne en 3D -model af dit byggeri på papir. Du kan også bruge 3D -modelleringssoftware, f.eks. Google SketchUp, Blender 3D eller TinkerCAD til at oprette en grov model af din struktur.

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 18
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 18

Trin 4. Beslut dig for et farveskema

Tænk over, hvilke farver du vil have, at din struktur skal have, før du begynder at bygge. Det er en god idé at have et par gratis farver og en kontrastfarve. For eksempel kan du beslutte dig for at lave væggene i en murstenrød farve med måske nogle lyse nuancer af rødt hist og her. Så vil du måske gerne lave taget i en aqua-blå farve eller smaragdgrøn i kontrast til det røde.

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 19
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 19

Trin 5. Brug grundlæggende blokke til at bygge bulkformen af dine strukturer

Når du først begynder at lave en struktur, skal du starte med grundlæggende blokke, der har lyse farver. Brug dem til at bygge den grundlæggende form på din struktur. Bare rolig om at tilføje plader, trapper eller detaljer endnu. Bare byg hovedparten af strukturen ved hjælp af grundlæggende blokke for at få en fornemmelse af formen og skalaen. Du kan tilføje detaljer senere.

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 20
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 20

Trin 6. Opdel større former i mindre former

For eksempel, hvis du bygger et palæ, kan du starte med at bygge et stort rektangel, der er den størrelse, du ønsker, at palæet skal være. Så vil du måske tilføje et mindre rektangel til forsiden, hvor du vil have indgangen. Så vil du måske skære ud eller tilføje endnu et mindre rektangel på begge sider, hvor du vil have vinduesbrønde. Så kan du beslutte, at du vil oprette en diagonal form rundt om hjørnerne af taget eller fundamentet. Så vil du måske afslutte med at tilføje noget trim rundt om alle kanterne. Derefter kan du tilføje et separat tag oven på alle dine rektangelformer for at få en kompleks tagform.

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 21
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 21

Trin 7. Brug en række blokke på dine bygninger

Brug ikke bare en enkelt bloktype som brosten, træplanker eller brinks til alle vægge på din bygning. Hold farveskemaet gratis, men brug en række blokke med forskellige teksturer, der står i kontrast til hinanden. Hvis du bruger brosten, kan du bruge en glat sten omkring døre og vinduer eller mellem lagene. Brug en anden farveblok til taget og/eller trim. Tilføj også lidt dybde til dine vægge. Gør ikke bare hver side til en flad overflade. Tilføj lidt trim rundt om kanterne eller vinduerne. Tilføj buer omkring døre eller vinduesforsegling under vinduer.

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 22
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 22

Trin 8. Brug rækker og kolonner af blokke til at få forskellige tagvinkler

Det er let at oprette et tag, der er i en 45 graders vinkel ved at lave blokke, der trapper op ad 1 blok ad gangen. Du kan lave lavere vinkler ved at lave blokke, der trapper efter rækker eller to eller tre. Du kan også lave stejlere vinkler ved at lave blokke, der trapper efter søjler eller to eller tre. Du kan også bruge plader og trappestykker til at justere vinklen på et tag.

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 23
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 23

Trin 9. Brug trapper, plader, hegn og fældedøre på kreative måder

Du behøver ikke at bruge trappestykker bare for at lave trapper. For eksempel kan du placere opadvendte trappestykker for at lave en bordplade eller et bord. En fældedør eller trykplade kan også bruges som bordplade. Du kan også bruge låge til at lave vinduesskodder eller armlæn på en stol. Du kan tilføje plader for at tilføje et udhæng under et tag eller justere vinklen på et tag. Du kan bruge plader og plader placeret i forskellige vinkler til at skabe alle slags unikke mønstre. Du kan også stable hegnspæle for at lave en stang eller oprette en hængende lysekrone. Du kan lave en stol ved at placere et enkelt trappestykke med to fældedøre på begge sider.

Vær en ekspert Minecraft Player Trin 24
Vær en ekspert Minecraft Player Trin 24

Trin 10. Lær redstone -mekanik

I Minecraft fungerer redstone som en kilde til elektricitet eller strøm. Det kan bruges til at lave alle former for mekaniske ting. Du kan bruge redstone til at lave automatiske lys og automatiske døre. Du kan også lave en elevator eller en bro. Der er alle slags mekanismer, du kan lave med redstone i Minecraft. Folk har endda brugt redstone til at bygge en fungerende computer inde i Minecraft.

Anbefalede: