3 måder at rengøre en følte poolbordplade på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at rengøre en følte poolbordplade på
3 måder at rengøre en følte poolbordplade på
Anonim

Poolborde er en langsigtet investering, der vil vare mange år, hvis du vedligeholder dem godt. Filten på poolbordet er delikat og skal være ren med forsigtighed. Brug kun børster, der er lavet til poolborde og aldrig skrubbe i et cirkulært mønster. Støvsug støvet af bordet, når du har børstet det. Dup ved spild med det samme, men gnid dem aldrig. Brug kun poolbordgodkendte rengøringsmidler. Hold dit bord rent ved ikke at kridtet over det, holde det dækket og holde alt, der ikke er pooludstyr, væk fra det.

Trin

Metode 1 af 3: Børstning og støvsugning af bordet

Rengør en filtbordplade Trin 1
Rengør en filtbordplade Trin 1

Trin 1. Brug kun en poolbørste

Børster lavet til poolborde har bløde børster, der er skånsomme mod filten. Rengør aldrig filten med en slibende børste, fordi filten er sart. Børst bordet regelmæssigt, mindst en gang om ugen.

  • Poolbordbørster kan købes i butikker med poolbord, rekreations- og hobbybutikker, nogle store boksbutikker som Wal-Mart eller Target. De kan også bestilles online fra forskellige leverandører.
  • I de fleste tilfælde vil du betale omkring $ 10- $ 20, men du vil bruge børsten ofte nok til at gøre det til et værdigt køb.
Rengør en filtbordplade Trin 2
Rengør en filtbordplade Trin 2

Trin 2. Pensel med lige streger

Hver gang du børster filten af et poolbord, bruger hurtige og korte fremadstrøg frem for cirkulære bevægelser. Børstning af filten i en cirkel flytter kun snavs rundt og beskadiger filten. Brug lette streger frem for hårde skrubbe.

Rengør en filtbordplade Trin 3
Rengør en filtbordplade Trin 3

Trin 3. Start børstning i midten

Børst snavs udad til kanterne af poolbordet. Børst snavs i en linjer eller bunker, så du kan støvsuge det op. Når du har gjort det, børster du bordet igen fra den ene ende til den anden for at få noget, du måske har savnet ved den første pasning over filten.

Børst ikke snavsene helt under kofangerne, for det vil gøre det sværere at støvsuge. Lav linjerne et par centimeter fra bordkanten

Rengør en filtbordplade Trin 4
Rengør en filtbordplade Trin 4

Trin 4. Støvsug de bunker, du har lavet

Brug enten et håndholdt støvsuger eller et standardstøvsuger med slangefastgørelse. Brug ikke vakuumbørsten, fordi den kan være for stiv. Sørg for at støvsuge forsigtigt under kofangerne, hvor snavs og støv er mere tilbøjelige til at samle sig.

Brug en smal dyseholder for at komme under kofangerne

Rengør en filtbordplade Trin 5
Rengør en filtbordplade Trin 5

Trin 5. Støvsug hele bordet

Brug et bredt rektangulært tilbehør og kør det fra den ene ende af bordet til den anden i lange strimler. Kør det ikke i cirkler. Brug let tryk frem for at trykke det hårdt ned i filten. Sørg for at få hele bordet til at fjerne så meget af det ophobede støv som muligt.

Sørg for, at dit vakuum ikke har for meget sugekraft, da det faktisk kan trække i filtens fibre og forårsage flere problemer. Hvis du skal bruge et stærkt vakuum, skal du ikke lægge det direkte på filten for at reducere noget af kraften

Metode 2 af 3: Oprydning af spild

Rengør en filtbordplade Trin 6
Rengør en filtbordplade Trin 6

Trin 1. Læg straks et tørt, hvidt håndklæde på udslippet

Læg et køkkenrulle eller et hvidt håndklæde fladt på udslippet. Tryk ikke ned, eller du kan skubbe spildet ind i filten. Udskift med tørre håndklæder flere gange, indtil størstedelen af spildet er absorberet.

Det vigtigste er at rense spildet op, så snart det sker for at reducere den tid, det har til at trænge ind i filten og bordpladen under det

Rengør en filtbordplade Trin 7
Rengør en filtbordplade Trin 7

Trin 2. Fjern udslippet med et hvidt håndklæde fugtet med vand

Hvis du spildte noget udover vand, dup forsigtigt på stedet med det fugtige håndklæde. Skyl håndklædet flere gange for at trække så meget ud af spildet som muligt. Påfør ikke for meget pres, mens du dupper på stedet.

  • Skrub aldrig på stedet, da dette vil ødelægge filten.
  • Når du har fjernet pletten med vand, kan du duppe den med et andet tørt håndklæde for at hjælpe den med at tørre hurtigere ud og derefter lufttørre.
Rengør en filtbordplade Trin 8
Rengør en filtbordplade Trin 8

Trin 3. Brug eddike til at løfte pletter

Hvis blotting pletten med vand ikke fjerner det tilstrækkeligt, blandes en opløsning af eddike og vand i et forhold på 50/50. Dyp en klud i opløsningen og dup igen på pletten. Eddiken vil bryde pletternes kemiske bindinger bedre end vand. Skyl kluden og dup gentagne gange efter behov.

Eddike er en mindre hård løsning end kemiske rengøringsmidler, så det er mere sikkert til filtborde

Rengør en filtbordplade Trin 9
Rengør en filtbordplade Trin 9

Trin 4. Brug et poolbord filt renere

Hvis pletten med en fugtig klud ikke fjerner virkningerne af spildet helt, skal du bruge et rengøringsprodukt. Brug kun et rengøringsmiddel, der siger, at det er specifikt til poolbordfilt. Tæpperensere og andre pletfjernere kan skade filten værre end udslippet gjorde.

  • Brug kun rengøringsmidler som en sidste udvej, hvis spildet er dårligt og ikke kan fjernes.
  • Søg hjælp fra producenten eller en professionel poolbordforhandler til at afgøre, hvilket produkt du skal bruge.

Metode 3 af 3: Reducering af affald

Rengør en filtbordplade Trin 10
Rengør en filtbordplade Trin 10

Trin 1. Kridt din cue væk fra bordpladen

Folk kridter ofte skødesløst deres kø over toppen af bordet, men kridtets fine gryn kan langsomt slibe filten væk. Hold bordpladen ren ved altid at kridt din kø til siden af bordet frem for over bordets overflade.

Vær ikke bange for at fortælle gæsterne, at du ikke vil have dem til at kridtet over bordet. De vil ikke tænke over det, hvis du ikke fortæller dem det, og det er dit bord, så det er okay at have regler

Rengør en filtbordplade Trin 11
Rengør en filtbordplade Trin 11

Trin 2. Dæk dit poolbord, når det ikke er i brug

Poolbordfilt tiltrækker dyrehår fra at fælde kæledyr. Snavs og støv kommer ind i filten, så hold den dækket, når du ikke bruger den til at forlænge filtens levetid.

  • Poolborddæksler er ofte inkluderet i købet, men hvis du ikke har et, er det en god investering at beskytte dit bord.
  • Selvom du ikke har et betræk og ikke vil købe et, skal du lægge et rent lagen, presenning eller tæppe over bordet, som stadig vil holde det renere end at blive afdækket.
Rengør en filtbordplade Trin 12
Rengør en filtbordplade Trin 12

Trin 3. Hold alt, hvad der ikke er pooludstyr, væk fra bordet

Læg aldrig mad eller drikke på bordet. Hold aldrig cigaretter eller cigarer over bordet. Læg nogle taburetter, borde eller hylder i nærheden af dit poolbord for at undgå at lægge ting på bordet. Sæt askebæger i nærheden, hvis du har rygere, der spiller på bordet.

  • Denne regel gælder for alt, hvad der ikke hører hjemme på bordet, herunder men ikke begrænset til rodet legetøj til børn, kæledyr og kæledyrsartikler, kemikalier og rengøringsmidler og snavset tøj eller sko.
  • Forebyggende foranstaltninger holder bordet rent, så du ikke skal udføre mere arbejde end nødvendigt.

Anbefalede: