3 måder at dekorere et tegnestue billigt

Indholdsfortegnelse:

3 måder at dekorere et tegnestue billigt
3 måder at dekorere et tegnestue billigt
Anonim

Første indtryk er vigtigt, især når det kommer til dit hjem. Og stuen, hvor du underholder gæster, er en af de første ting, besøgende vil se, når de kommer ind i dit hus. Til et værelse, der er elegant, men billigt, kan du dekorere med stykker, du allerede har, eller omdanne ældre varer til noget mere stilfuldt. Hvis du vil bruge penge på ny indretning, skal du spilde strategisk, så du ikke bryder banken.

Trin

Metode 1 af 3: Visning af varer, du allerede har

Dekorer et tegnestue billigt Trin 1
Dekorer et tegnestue billigt Trin 1

Trin 1. Køb dit hjem for at finde stykker, der kunne passe ind i din stue

Gå rundt i dit hus og se efter indretning i andre rum eller skabe. For eksempel ville stablerne af bøger, der samler støv i dit hall -skab, se så finurlige stablet ud ved pejsen. Du vil blive overrasket over, hvad du har omkring, der kan blive til "ny" indretning.

Vælg ting, der tjener flere formål. For eksempel kan den vintage kuffert gemt under din seng blive et stilfuldt opbevaringssted i din stue

Sådan handler du hvert værelse i dit hus

Køkken:

Hæng smukke plader som en gallerivæg eller brug tomme murede krukker eller glas som provisoriske blomstervaser. Du kan dekorere kaffe og sideborde med smukke servietter eller viskestykker.

Badeværelse:

Arranger elegante parfumeflasker på et sidebord.

Soveværelse:

Brug en vævet eller lærredshæmmer som opbevaringsbakke til smidtæpper eller hæng en håndlavet dyne på væggen. Tag fat i pyntepuder og tæpper til sofaen eller stole.

Kælder eller legerum:

Sprøj små legetøjsfigurer med guld- eller sølvmaling til at indarbejde i en bordplade eller søm vintage brætspil til væggen.

Dekorer et tegnestue billigt Trin 2
Dekorer et tegnestue billigt Trin 2

Trin 2. Arranger bordplader i en vignet for en sofistikeret accent

Saml alle dine stående rammer, figurer, stearinlys, vaser og andre bittesmå nips til at skabe en stylet klynge på dit sofabord eller sidebord. Vælg et stykke, som din yndlingsglasglas -urne eller et antikt håndspejl, for at være dit anker. Gruppér de andre stykker omkring det.

  • Varier højder, former, størrelser og teksturer af elementerne i din klynge for ekstra visuel effekt. For eksempel kan du parre høje lysestager med cirkulære billedrammer og et “A” monogram i træ.
  • Læg ikke en vignet på hver overflade, ellers ser dit værelse rodet ud. Hold dig til 1 eller 2 for en ren stil.
  • Hardcover-bøger med deres støvjakker fjernet kan gøre et attraktivt fyldstof. Se efter vintagebøger i en genbrugsbutik. Du kan arrangere dem i stakke eller vise dem med andre genstande.
Dekorer et tegnestue billigt Trin 3
Dekorer et tegnestue billigt Trin 3

Trin 3. Tilføj personlige detaljer for at skabe et indbydende rum

Familiefotos, rejsekort fra, da du studerede i udlandet eller postkort fra venner, giver alle gratis og stilfuld indretning. Vælg matchende rammer til et skarpt, rent look, eller vælg en række former og størrelser for en kunstnerisk effekt.

  • Du kan også hænge billeder på en dekorativ krans med små klip eller indramme gamle lykønskningskort.
  • Få familieportrætter sprængt i en trykkeri eller kontorbutik til overdimensioneret vægindretning, der ikke koster en formue. Du kan også få fotos udskrevet på lærred til visning som kunstværker.
  • Prøv at indramme et yndlingsfamiliefoto og få det vist på et sofabord.
Dekorer et tegnestue billigt Trin 4
Dekorer et tegnestue billigt Trin 4

Trin 4. Opfrisk dit værelse med masser af planter

Bring ydersiden ind ved at hænge overfyldte plantager fra loftet i varierende højder for en bohemisk stemning eller stikke smukke blomster i en glasvase for en elegant accent. Spredning af planter rundt i stuen tilføjer øjeblikkeligt liv og varme.

  • Hvis du ikke har en grøn tommelfinger, skal du overveje hårdere husplanter som sukkulenter, urter, fredsliljer eller filodendroner.
  • Spørg dine venner og familie, om de har planter, du kan tage en skæring fra for at plante dig selv. Gode planter til formering omfatter edderkoppeplanter, afrikanske violer og enhver form for bregne.
  • Hvis du ikke vil bekymre dig om at passe på levende planter, skal du få nogle falske planter eller tørrede arrangementer til at dekorere dit rum.

Metode 2 af 3: Opdatering af det aktuelle værelse og møbler

Dekorer et tegnestue billigt Trin 5
Dekorer et tegnestue billigt Trin 5

Trin 1. Vedtag en minimalistisk stil for at undgå at bruge mange penge på indretning

Minimalisme er ikke kun meget trendy lige nu, den er også fantastisk til dit budget. Invester i dine hæfteklammer, men hold resten af rummet fri for rod og unødvendigt tilbehør. Tænk mindre er mere.

  • For eksempel kan et sidebord simpelthen have en lampe og en stak underholdningsplader i stedet for en klynge med billedrammer, en kurv, nogle stearinlys og en urtepotte.
  • Brug din nye stil som en undskyldning for at rydde op i dit værelse og donere eller smide alt, hvad du ikke længere bruger eller ønsker.
  • Dette er også en god stil, hvis du ikke har tid til hyppig støvning og rengøring!
Dekorer et tegnestue billigt Trin 6
Dekorer et tegnestue billigt Trin 6

Trin 2. Mal væggene i rummet for at tilføje en farvefarve

Uanset om det er at male almindelige hvide vægge med en lys nuance eller ændre farven på en tidligere malet væg, vil en frisk frakke på dine vægge genopfriske dit rum. Hold dig til en farve i dit nuværende farveskema, så du ikke behøver at udskifte al din indretning.

  • Spar penge på maling, mens du også laver en stilerklæring ved kun at male 1 væg som en accentvæg. For eksempel, hvis væggene i øjeblikket er lyseblå, skal du male 1 væg i en dyb marine.
  • Følg reglen 60-30-10. Behold 60% af rummet den dominerende farve i dit skema, 30% i den sekundære farve og 10% i en fed accentfarve.
  • Færdigblandede dåser med maling, der blev lavet ved et uheld i isenkræmmere, er billigere end at bestille en brugerdefineret farve.
  • En anden mulighed er at købe tapet med skræl og stick. Tapet kan være dyrt, men det kan have stor indflydelse på udseendet af et værelse. Tænk på det som at investere i et stykke dekorative "møbler".
Dekorer et tegnestue billigt Trin 7
Dekorer et tegnestue billigt Trin 7

Trin 3. Omarranger møblerne for at få det til at føles som et helt nyt rum

Fokuser på funktion og flow, når du beslutter dig for, hvor dine brikker skal placeres. Tænk over, hvordan du vil bruge rummet, og hvordan folk vil bevæge sig igennem det, og arranger derefter din sofa, stole, bord og andre møbler i overensstemmelse hermed.

  • For eksempel må du ikke blokere gangbroer eller døråbninger med stole. Og læg ikke sofabordet så langt væk fra sofaen, at gæsterne ikke kan nå det.
  • Du kan også finde nye anvendelser til gamle møbler. For eksempel kan du bruge en gammel fodskammel som et sted til at sætte bøger eller en potteplante, eller du kan genanvende en gammel kuffert som et sofabord. Store puder kan blive gulvplads.
  • Ifølge den populære kinesiske feng shui -kunst skal sofaen stå mod en væg, der vender ud mod indgangen til rummet. Arranger stole i nærheden for at tilskynde til samtale.
Dekorer et tegnestue billigt Trin 8
Dekorer et tegnestue billigt Trin 8

Trin 4. Gendan møbler og puder i stedet for at købe nye

At ompolstre en sofa eller stol eller skubbe gamle puder ind i smukke betræk er nemme måder at opdatere dine møbler på uden at bruge store penge på helt nye stykker. Du kan endda ændre print, tekstur eller farve for en midlertidig accent.

  • Du kan købe betræk fra en møbelbutik eller onlineforhandler, eller du kan lave din egen.
  • Dette er en god mulighed, hvis dit stykke er af høj kvalitet og i god stand, men ser slidt ud eller har en revne eller plet.
Dekorer et tegnestue billigt Trin 9
Dekorer et tegnestue billigt Trin 9

Trin 5. Tilføj pynt til puder for at skabe visuel interesse

Jo flere teksturer du inkorporerer i et rum, jo mere hyggelig og elegant føles det. Sy en dekorativ kant rundt om kanten, tilføj frynser eller kvaster, eller broder et smukt design på forsiden af en almindelig pude.

  • Hvis du ikke ved, hvordan du syr, kan du male mønstre på puder med stofmaling. En stencil hjælper dig med at få det perfekte tryk.
  • For en glam -stemning, sy eller lim pailletter på puden. Spred dem på tværs af forsiden som konfetti eller brug tråde af pailletter til at skabe striber eller endda skrive et ord som "hjem".
Dekorer et tegnestue billigt Trin 10
Dekorer et tegnestue billigt Trin 10

Trin 6. Medtag accentbelysning for at gøre rummet lysere

For den bedste stemningsbelysning skal du have 3 lyskilder i din stue. Disse kan være bordlamper, gulvlamper, sconces eller vedhængslamper. Overvej også, hvad du skal lave i rummet. Hvis du f.eks. Læser, skal du inkludere et læselampe ved stolen.

  • Undgå ovenlysbelysning, når det er muligt. Det plejer at være meget hårdt.
  • Stearinlys er en fantastisk belysningsmulighed for et hyggeligt, varmt skær.
  • Dæmpere, som giver dig mulighed for at sænke lyset, får et rum til at føles mere romantisk. Installation af dæmpere koster typisk omkring $ 100.
  • Hæng snorelys rundt i rummet eller placer pucklamper under møblerne for at skabe en glød.

Metode 3 af 3: Forbrug smart

Dekorer et tegnestue billigt Trin 11
Dekorer et tegnestue billigt Trin 11

Trin 1. Splurge på høj kvalitet udsagn stykker, der vil vare i lang tid

Disse har en tendens til at være de største stykker i rummet som sofaen, stole eller hytte. Fokus på møbler, der er tidløse og klassiske, så du kan bruge dem i mange år. Det gør den ekstra omkostning værd.

Byg resten af rummet omkring disse stykker. Køb f.eks. Din sofa først, og vælg derefter billigere kast og puder, du kan smide på den

Dekorer et tegnestue billigt Trin 12
Dekorer et tegnestue billigt Trin 12

Trin 2. Køb ufærdige møbler, som du selv kan male eller plette

Møbler, der ikke har lak eller maling, er ofte billigere, fordi producenten ikke kan skjule mangler. Det er dog lige så god kvalitet. Tilpas det med den maling, bejdse eller finish efter eget valg, der matcher resten af dit værelse.

  • Spørg møbelbutikken, om de har en ekstra prøve af træet fra dit stykke. Det er en god måde at teste forskellige farver og pletter på, før du forpligter dig til en.
  • Du kan også købe ufærdige møbler fra isenkræmmere og loppemarkeder.
  • Når det kommer til finish, skal du vælge mellem flad, satin eller glans. Hvis du ikke er sikker på, hvad du vil have, skal du starte med flad. Det er lettere at tilføje glans til en flad maling frem for at dæmpe en blank finish.
  • Slib altid dine møbler, inden du påfører maling eller bejdse for en jævn farve.
Dekorer et tegnestue billigt Trin 13
Dekorer et tegnestue billigt Trin 13

Trin 3. Lag mindre område tæpper i stedet for at købe en dyr større

Tæpper, der dækker hele dit værelse, kan blive meget dyre meget hurtigt. Og med hvor meget slid de oplever, holder de sjældent særlig længe, så det giver ikke mening at bruge meget på dem. Køb i stedet billigere små tæpper og overlap dem for at skabe visuel interesse og fylde rummet.

  • Leg også med teksturer og former. Par et firkantet vævet tæppe med f.eks. Et cirkulært tæppe i imiteret pels.
  • Du kan også købe et billigt stort tæppe og derefter placere et mindre tæppe ovenpå. For eksempel varmer et budgetvenligt jutetæppe under et mindre persisk tæppe rummet op.

Anbefalede: