3 måder at få mest muligt ud af gavekort

Indholdsfortegnelse:

3 måder at få mest muligt ud af gavekort
3 måder at få mest muligt ud af gavekort
Anonim

Gavekort er en populær gave i disse dage, men nogle butiksspecifikke kort kan være ubelejlige for dig at handle hos. I andre tilfælde har du måske mere behov for kontanter end et gavekort. Uanset din situation kan du få mest muligt ud af dit gavekort ved at gøre ting som at parre dem med kuponer eller bruge dem på udsalgsvarer. Men indtil dit gavekort er brugt, vil du gerne beskytte det mod tyveri eller bedrageri, hvilket let kan gøres ved at gøre dig bekendt med grundlæggende gavekortlovgivning, digitalisering og mere.

Trin

Metode 1 af 3: Udnytte dine gavekort fuldt ud

Få mest ud af gavekort Trin 1
Få mest ud af gavekort Trin 1

Trin 1. Re-gave generelle gavekort

Du kan spare dig selv for at skulle købe en anden gave til en fødselsdag, ferie og så videre ved at gave dit gavekort igen. Optjen ekstra point med modtageren af kortet ved at prioritere kort til butikker, de handler i ofte.

  • Hvis du f.eks. Skal købe en gave til en ven, der er interesseret i design, kan du give vedkommende et gavekort fra Bed Bath & Beyond, Kohl's eller Pottery Barn.
  • Du vil måske undgå at give gavekort, hvor dit navn er skrevet eller indgraveret, på ny.
Få mest ud af gavekort Trin 2
Få mest ud af gavekort Trin 2

Trin 2. Buffer dine udgifter med gavekort

Gem dine gavekort til dyre eller magre tider på året. Mange gavekort, der er godkendt af større netværk, som Visa, Mastercard, American Express og så videre, kan endda bruges til at betale regninger.

Store netværksgodkendte kort kan nogle gange bruges til at føje til saldoen på nogle online -konti, f.eks. Amazon eller PayPal

Få mest ud af gavekort Trin 3
Få mest ud af gavekort Trin 3

Trin 3. Spar penge ved at bruge gavekort på salgsvarer

Gavekort kan næsten altid bruges på udsalgsvarer. Ved at vente på en vare, du vil sælge, kan du strække værdien af dit gavekort. Efter større helligdage og når varer er uden for sæsonen (som vintertøj om foråret), er almindelige salgstider.

Du kan måske koordinere dit gavekort ved at foretage en online søgeordssøgning efter "bedste tid på året til at købe [varekategori]" som i "bedste tid på året for at købe vintertøj/elektronik/osv."

Få mest ud af gavekort Trin 4
Få mest ud af gavekort Trin 4

Trin 4. Par køb af gavekort med kuponer

Du behøver ikke spilde tid på at skære fysiske kuponer fra avisen eller blade, selvom disse kan kombineres med gavekortkøb for også at spare din gavekortbalance. Elektroniske kuponer eller rabatter parret med dine gavekortkøb kan få din kortbalance til at vare længere, end den ellers ville have haft.

  • Hvis du ikke har en kupon, men har fundet en vare, du planlægger at købe med et gavekort, skal du bruge et øjeblik på at tjekke "kuponer, rabatter eller rabatter for [vare]" online.
  • Medmindre en kupon specifikt siger "kun online", er butikken juridisk forpligtet til at respektere kuponen eller kuponkoden.
Få mest ud af gavekort Trin 5
Få mest ud af gavekort Trin 5

Trin 5. Tilføj gavekortpenge til retur for at købe dyrere varer

Du kan øge dit gavekorts købekraft ved at tilføje penge eller kredit, som du har tjent tilbage for en returneret vare. Hvis du modtager en gave, du ikke kan lide, skal du returnere den og kombinere returpengene med dit gavekort for at købe ting uden for din gavekortbalances rækkevidde.

Få mest ud af gavekort Trin 6
Få mest ud af gavekort Trin 6

Trin 6. Få dobbelt eller ekstra, når det er muligt med gavekort

Ofte vil butikker køre specielle køb en få en gratis eller to for en tilbud. Disse er en glimrende investering til dine gavekort. Selvom du ikke har brug for en ekstra af den vare, du køber, kan du altid give den anden vare en ny gave, sælge den på en online markedsplads, f.eks. Amazon eller Ebay, og så videre.

Online -sælgere og overstock -websteder er almindelige steder, hvor du finder køb en, få en og to for en -tilbud

Metode 2 af 3: Udveksling af dine gavekort med kontanter

Få mest ud af gavekort Trin 7
Få mest ud af gavekort Trin 7

Trin 1. Undersøg websteder og tjenester til gavekortudveksling

Du vil have mindst et par pålidelige websteder, hvor du kan bytte dit gavekort til kontanter. Dette hjælper dig med at få flest penge fra din bytte. Nogle populære videresalgssteder til gavekort omfatter:

  • GiftCards.com
  • CardPool.com
  • GiftCardRescue.com
  • MonsterGiftCard.com
Få mest ud af gavekort Trin 8
Få mest ud af gavekort Trin 8

Trin 2. Sammenlign valutakurser før salg

Nogle websteder tilbyder en mere fordelagtig valutakurs for visse gavekort frem for andre. På grund af dette bør du altid forholdsvis shoppe rundt, før du sælger dit gavekort. Du får muligvis en bedre valutakurs og flere kontanter for at sælge det samme kort på et andet websted.

Nogle onlinetjenester tjekker flere websteder for at finde de bedste tilbud, eller i nogle tilfælde kan du muligvis angive advarsler for bestemte gavekort, du ønsker. Brug disse tjenester og advarsler for at få mest muligt ud af dine gavekort

Få mest ud af gavekort Trin 9
Få mest ud af gavekort Trin 9

Trin 3. Gem gavekort med ugunstige valutakurser

Efter at have tjekket et par forskellige videresalgssteder for gavekort, har du måske fundet ud af, at du taber flere penge på salget af gavekortet, end du er komfortabel. Hvis du er i denne situation, vil du måske beholde kortet, indtil valutakursen er mere gunstig.

  • Hvis du efter et stykke tid opdager, at valutakursen forbliver ugunstig, kan du prøve at bytte gavekort med en ven til en værdi af samme værdi, som kan bruges i en butik, du besøger.
  • Der er kortudvekslingssteder, hvor du kan bytte dit kort til andre kort. To sådanne websteder er CardAvenue.com og GiftCardGranny.com.
Få mest ud af gavekort Trin 10
Få mest ud af gavekort Trin 10

Trin 4. Gem personlige gavekort til dig selv

Gavekort, hvor dit navn er indgraveret eller skrevet på dem, er ofte umuligt at bytte til penge. I disse tilfælde bør du beholde gavekortet til dig selv.

Selvom dit gavekort er personlig, kan du stadig bruge det til at købe gaver, betale for regninger og så videre

Metode 3 af 3: Beskyttelse af dit gavekort og din saldo

Få mest ud af gavekort Trin 11
Få mest ud af gavekort Trin 11

Trin 1. Opbevar gavekort på et let mærkbart sted

Du kan blive fristet til at skjule dine gavekort væk i en strømpeskuffe til en regnvejrsdag eller en vare, du virkelig vil have, men ved at gøre det kan du glemme kortet. Du vil måske opbevare gavekort i et specielt ærme eller rum i din pung eller tegnebog, så du er mindre tilbøjelig til at glemme dem.

Millennials er dobbelt så tilbøjelige til at miste gavekort. Hvis du er i denne aldersgruppe, kan du være ekstra forsigtig med, hvor du opbevarer dine gavekort

Få mest ud af gavekort Trin 12
Få mest ud af gavekort Trin 12

Trin 2. Bliv digital med dine kort

Flere og flere i disse dage er digital ækvivalent af fysiske produkter, som gavekort, tilgængelig. Digitale gavekort er normalt knyttet til en konto eller e -mail, og de fleste er tilgængelige med din mobiltelefon, så disse er sværere at miste. Sørg for at indtaste modtagerens oplysninger (f.eks. Navn og adresse) korrekt. Ellers får de det måske ikke.

I nogle tilfælde kan modtagere muligvis tage fejl af dit e-gavekort som spam. For at forhindre dette i at ske, vil du måske sige noget i stil med: "Jeg ville skaffe dig dette e-gavekort. Jeg sender det, så hold øje med det."

Få mest ud af gavekort Trin 13
Få mest ud af gavekort Trin 13

Trin 3. Beskyt dig selv mod svindel eller ulovlige gebyrer

For at forhindre uærlighed og svig blev der i 2009 vedtaget love i USA for gavekortgebyrer og udløb. Hvis du bor uden for USA, har dit hjemland muligvis lignende love. Spor din saldo på dit kort, og bekæmp urimelige gebyrer og for tidlige kortaflysninger. Generelt i USA, hvad angår gavekortgebyrer og aflysninger:

  • Alle kort skal være gyldige i mindst fem år. Alle penge, der tilføjes kortet, skal være gyldige i hele fem år fra den dato, det blev tilføjet til kortet.
  • I de fleste tilfælde kan udstedende virksomheder ikke opkræve servicegebyrer og så videre på kortet i det første år efter dets køb. Du kan dog blive opkrævet et initialgebyr eller et gebyr for kortudskiftning, hvis det bliver stjålet eller går tabt.
  • Efter det første år efter kortets køb er kortgebyrer fra det udstedende selskab begrænset til et gebyr pr. Måned.
Få mest ud af gavekort Trin 14
Få mest ud af gavekort Trin 14

Trin 4. Vælg mellem lukkede og åbne kredsløbskort

Kort med lukkede kredsløb er kun gyldige for en bestemt forhandler eller forhandlergruppe. Open loop-kort er generelle netværksmærkede kort, som du kan bruge, uanset hvor netværket accepteres. Både lukkede og åbne kredsløbskort har fordele og ulemper:

  • Kort med lukkede kredsløb har i de fleste tilfælde ingen gebyrer. Men hvis en forhandler ikke har bekvemme steder i nærheden eller en online butik, kan disse være ubelejlige. Hvis forhandleren lukker, kan dit kort også blive værdiløst.
  • Open loop -kort stemples ofte med et større kortnetværk, som Visa, Mastercard, American Express og så videre. Forvent at betale et gebyr for at købe kortet og muligvis flere gebyrer et år efter at have købt det.

Anbefalede: