Sådan starter du en urtehavevirksomhed: 11 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan starter du en urtehavevirksomhed: 11 trin (med billeder)
Sådan starter du en urtehavevirksomhed: 11 trin (med billeder)
Anonim

Du kan starte en urtevirksomhed med små vejsalg fra din baghave eller gå hele vejen med landbrug. Uanset hvad skal du vide mere end det grundlæggende i at vokse, efterspørgslen i dit område og på forhånd beslutte, hvem du vil markedsføre til. Du kan sælge krydderurter, planterne, frøene eller alle tre. Denne artikel dækker baggårdsmetoden.

Trin

Start en Urtehavevirksomhed Trin 1
Start en Urtehavevirksomhed Trin 1

Trin 1. Start i det små

Den bedste måde er at starte i det små, hvis du ikke har mange økonomiske ressourcer.

Start en Urtehavevirksomhed Trin 2
Start en Urtehavevirksomhed Trin 2

Trin 2. Lav din egen marketinganalyse, selvom det vil tage flere års forretning at fastslå tendensen for området

Start en Urtehavevirksomhed Trin 3
Start en Urtehavevirksomhed Trin 3

Trin 3. Dyrk en række urter

Du behøver ikke nødvendigvis at have 5 forskellige slags salvie, bare sørg for at have det grundlæggende. Og husk, at der er mange medicinske urter, der ikke kan overses, hvis du sælger planter. Urter er pæne, især den årlige slags, fordi folk kommer igen og igen for de samme planter. Urter bliver aldrig gamle. Du har altid brug for dem for at krydre en ret, så det er ikke som den nyeste blomst på markedet, der kan fizzle næste år.

Start en Urtehavevirksomhed Trin 4
Start en Urtehavevirksomhed Trin 4

Trin 4. Dyrk nogle få selv, og forudsat at de ikke er en hybrid, kan du redde frøet frem for at købe det

Nogle planter er bedre lavet af stiklinger eller rodfæstning.

Du bliver nødt til at undersøge de planter, du vælger at levere. Kunderne vil vide, hvordan man dyrker og bruger urten derhjemme, så vær forberedt. Nogle sorter vil krydsbestøve med andre, så sørg for at du virkelig placerer dem ud eller kun dyrker en slags urt ad gangen. Der er masser af oplysninger på internettet om væksttider og behov for de forskellige planter

Start en Urtehavevirksomhed Trin 5
Start en Urtehavevirksomhed Trin 5

Trin 5. Køb planterne allerede startet

Dette kan dog være meget dyrt og ikke en god måde at starte i det små.

Start en Urtehavevirksomhed Trin 6
Start en Urtehavevirksomhed Trin 6

Trin 6. Find billige kilder til godt snavs og beholdere

Du skal bruge masser af snavs og beholdere til at sætte dem i, hvis du sælger planterne selv. Til frø kan du købe små konvolutter og lave etiketter fra din computer. Til urterne selv kan du sælge dem friske eller tørrede. Du skal bruge emballage, og du vil også sikre dig, at du leverer dem friskskåret til dine kunder. Dette er ikke den bedste måde at markedsføre dine urter på, men det kan gøres. Nogle restauranter har brug for regelmæssige forsendelser af frisk persille til deres retter. Hvis du vil gøre dette, skal du sørge for at have et opvarmet drivhus til vintermånederne og et par år for at vide, at du kan levere behovet, eller du kan miste en kunde for evigt.

Start en Urtehavevirksomhed Trin 7
Start en Urtehavevirksomhed Trin 7

Trin 7. Marker alt, hvad du sælger

Plantemarkører kan købes, men de er dyre. Du kan købe plantemarkører og udskrive dem på din computer. Eller hvis du gør det ekstremt billigt, og som en ting, kan du bruge plastik håndtag. Jeg foretrækker disse frem for Popsicle sticks, fordi træet efter mange vandinger vil give op selv den mest permanente markør. Og hvis du ikke ved, hvad planten er, vil du ikke sælge meget. Noget andet at gøre for kunden er at give dem et print om anlægget, plejen og anvendelserne, da de fleste mennesker ikke vil købe noget, de ikke ved om. På den måde kan du få de nybegyndere, der vil prøve urter, men er bange for at investere pengene.

Start en Urtehavevirksomhed Trin 8
Start en Urtehavevirksomhed Trin 8

Trin 8. Dyrk planter til blomsterbutikker

Du kan levere friske eller tørrede blomster til dine lokale blomsterhandlere. Selvom disse ikke er urter, er det en god måde at udvide dig selv, hvis du vokser og har plads.

Start en Urtehavevirksomhed Trin 9
Start en Urtehavevirksomhed Trin 9

Trin 9. Giv folk den idé, at de har et stort udvalg at vælge imellem, ved kun at bære et par af de ikke så gode salgsvarianter, mens de lagerfører nogle af de mere kendte sælgere

Du vil sælge et par af de mindre kendte og trække flere kunder til med det bredere udvalg uden at tage for meget plads på dine borde.

Start en Urtehavevirksomhed Trin 10
Start en Urtehavevirksomhed Trin 10

Trin 10. Sælg planter og frø online, fra din forreste græsplæne ligesom et gårdsudsalg, til virksomheder eller på et landmændsmarked

Der er masser af måder at få dine ting solgt på. Husk bare mund til mund er godt. Indledende reklame er absolut nødvendig. Hvis du kan annoncere mund til mund, sparer du lidt penge. Men du når de fleste mennesker med aviser, løbesedler og skilte, der er lagt rundt i byen.

Video - Ved at bruge denne service kan nogle oplysninger blive delt med YouTube

Anbefalede: