Sådan bruges en penselpen: 10 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruges en penselpen: 10 trin (med billeder)
Sådan bruges en penselpen: 10 trin (med billeder)
Anonim

At lære at bruge en penselpen kan virke som en skræmmende opgave, men det kræver for det meste dedikation og øvelse, hvis du vil perfektionere færdigheden. At lære at holde din penselpen og mestre det grundlæggende i at skrive med det hjælper dig med at skabe slanke streger på ingen tid. Du kan tage din penselpennearbejde til det næste niveau ved at tilføje mere avancerede teknikker som blanding af farver og brug af forskellige skrifttyper.

Trin

Del 1 af 3: Hold din penselpen

Brug en penselpen Trin 1
Brug en penselpen Trin 1

Trin 1. Hold din penselpen tæt på spidsen

"Nib" på en penselpen er markørdelen af pennen. Hvis du holder din penselpen lige over spidsen, får du mest kontrol over dine penselpenstreger.

Eksperimenter med at holde din pen tættere og længere fra spidsen for at se, hvad der føles mest behageligt og giver de bedste resultater

Brug en penselpen 2
Brug en penselpen 2

Trin 2. Brug hele din arm til at holde dit script stabilt og jævnt

Øv dig på at holde dit håndled lige og fingrene stille, så bevægelsen af din arm kan styre din penselpen. Når du skal ændre din anvendelse af tryk, lad den kraft komme fra styrken af din arm frem for fra en ændring af position eller tryk i dine fingre eller håndled.

Brug en penselpen Trin 3
Brug en penselpen Trin 3

Trin 3. Spor individuelle bogstaver i en trykt skrifttype

Sporing af bogstaverne i pensel eller håndskrevne skrifttyper, der er udskrevet fra din computer, hjælper dig med at blive tryg ved at bruge din penselpen til at oprette scripts. Du vil hurtigt lære, at du skal justere trykket på din penselpen og dens vinkel til papiret for at kunne spore bogstaverne i en skrifttype.

Øvelse ved at spore en skrifttype kan også hjælpe dig med at udvikle en konsekvent skrivestil på tværs af individuelle bogstaver, ord og sætninger

Del 2 af 3: Skrivning med din penselpen

Brug en penselpen Trin 4
Brug en penselpen Trin 4

Trin 1. Brug “upstrokes” til at oprette tynde linjer

Forbered dig på at gøre opslaget ved at holde din pen i en 90 graders vinkel i forhold til papiret. Brug let tryk og træk din penselpen opad på papiret.

Brug en penselpen Trin 5
Brug en penselpen Trin 5

Trin 2. Brug “downstrokes” til at oprette tykke linjer

Forbered dig på at lave nedslaget ved at holde din pen i en vinkel på 45 grader i forhold til papiret. Brug hårdt tryk og træk din penselpen nedad på papiret.

Brug en penselpen 6
Brug en penselpen 6

Trin 3. Brug papir med retningslinjer til at øve dig i at skrive

Når du begynder at skrive ord og sætninger, vil skrivning inden for et bestemt område holde dit scriptniveau på tværs af ordet eller siden. Du kan bruge foret papir, grafpapir, eller du kan tegne dine egne lige linjer på tværs af tomme sider for at lave dit eget retningslinjepapir.

  • Tænk på, hvor meget plads du har brug for til at skabe skarpe streger og glatte linjeovergange, når du køber eller laver dit guidepapir.
  • Hvis du vil producere håndbogstaver uden retningslinjer, men ikke er helt klar til at gøre det, skal du let skrive blyant i dine retningslinjer og derefter slette dem, når du er færdig med at skrive.
Brug en penselpen 7
Brug en penselpen 7

Trin 4. Brug skrifttyper som reference for ensartet stil

Når du øver dig i at skrive med din penselpen, skal du have en udskrevet skrifttypehenvisning i nærheden. Prøv at efterligne den skrifttype, du vælger, for at styre stilen på dine bogstaver og ord.

Del 3 af 3: Prøv mere avancerede færdigheder

Brug en penselpen Trin 8
Brug en penselpen Trin 8

Trin 1. Behersk kunsten at forbinde bogstaver

I stedet for at samle din pen mellem bogstaverne, skal du give bogstaverne i dine ord en "hale", der stikker ud fra selve bogstavet, ligesom at forbinde kursive bogstaver. Din hale skal være et tyndt penselstrøg, som du let kan tegne for at forbinde til det næste bogstav i det ord, du skriver.

Hvis du har problemer med at forbinde bogstaver i rækkefølge, kan du prøve at give dine bogstaver haler og derefter gå tilbage senere for forsigtigt at lave det sidste forbindelsesslag mellem "halen" og det følgende bogstav

Brug en penselpen 9
Brug en penselpen 9

Trin 2. Eksperimenter med at oprette forskellige skrifttyper

Beherskelse af penselpen bogstaver kan bevises af, hvor mange forskellige stilarter du kan skrive i. Når du kan producere konsekvent penselpen bogstaver i en skrifttype, kan du finde andre skrifttyper, du kan lide, og arbejde på at tilføje disse nye stilarter til dit repertoire.

Du kan gå tilbage til at spore trykte skrifttyper som et middel til at lette dig selv til at skrive med din penselpen i nye stilarter

Brug en penselpen 10
Brug en penselpen 10

Trin 3. Lær at skabe en akvareleffekt

Du skal bruge en plastoverflade (en akvarelpalle fungerer fantastisk) og en vandbørste udover dine penselpenne. Brug din penselpen til at lægge blæk på pallen; fugt derefter din vandbørste og brug den til at hente lidt farve fra pallen. Til sidst skal du "male" på dit papir med farven på din vandbørste.

Anbefalede: