Sådan slår du planter vs zombier 2: 10 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan slår du planter vs zombier 2: 10 trin (med billeder)
Sådan slår du planter vs zombier 2: 10 trin (med billeder)
Anonim

Plants vs. Zombies 2 er et forsvarsspil, der er gratis at spille og udviklet af Electronic Arts til mobilspil. I modsætning til den første version pakker Plant vs. Zombies 2 flere kort, funktioner, nye planter og helt sikkert flere zombier. Med alle disse opgraderinger følger et mere udfordrende spil og historie. Fans af franchisen finder det betydeligt sværere at gennemføre i forhold til forgængeren, men med nok tålmodighed og et par enkle strategier kan du helt sikkert slå Plants vs. Zombies 2 på ingen tid.

Trin

Del 1 af 2: Lær spillet at kende

Beat Plants vs Zombies 2 Trin 1
Beat Plants vs Zombies 2 Trin 1

Trin 1. Kend spillets mekanik

Spillereglerne er stadig de samme som den første version, med kun et par tilføjede vendinger. Fans vil ikke have problemer med at tilpasse sig, men førstegangsspillere skal først gennemgå selvstudietilstanden for at lære spillet bedre at kende, mens fjenderne stadig er lette at slå.

Beat Plants vs. Zombies 2 Trin 2
Beat Plants vs. Zombies 2 Trin 2

Trin 2. Undersøg, hvordan zombier vises på et kort

Zombier vises på et kort i et mønster. Hvis du har problemer med at rydde en scene, skal du observere, hvordan zombier vises på et kort. At kende mønsteret betyder, at du vil kunne implementere de rigtige planter på de rigtige steder og på det perfekte tidspunkt.

Beat Plants vs. Zombies 2 Trin 3
Beat Plants vs. Zombies 2 Trin 3

Trin 3. Gennemfør hvert niveau

Det er nødvendigt at fuldføre hver mission for at slå spillet. Nogle spillere har en tendens til at forlade kortet, når de får dets belønninger-Gør IKKE dette. Kæmp gennem hele spilletiden på kortet og erhverv stjernerne så meget som du kan.

Del 2 af 2: Strategisering for et bedre spil

Beat Plants vs. Zombies 2 Trin 4
Beat Plants vs. Zombies 2 Trin 4

Trin 1. Plant så mange solsikker du kan

Solsikkeplanter afgiver sollys, som du skal købe andre planter. Plant lige så mange solsikker som kortet giver mulighed for hurtigt at hæve dit sollys og købe kraftige planter som Repeaters.

På den anden side må du ikke plante for meget solsikke, så der ikke er mere plads til andre planter

Beat Plants vs. Zombies 2 Trin 5
Beat Plants vs. Zombies 2 Trin 5

Trin 2. Vælg planter, der gør mest skade

Hvis dit sollys er begrænset, skal du købe planter, der gør mest skade.

Snapdragons kan dække tre baner, når de angriber og koster kun 150 soler

Beat Plants vs. Zombies 2 Trin 6
Beat Plants vs. Zombies 2 Trin 6

Trin 3. Brug sprængstof med korrekt timing

Jalapenos og kirsebærbomber gør stor skade og kan tage flere zombier ned på én gang-men kun når de bruges i det rigtige øjeblik. Gør det perfekt, og anvend disse vrede planter på overfyldte steder for at rydde massive horder med det samme.

Beat Plants vs. Zombies 2 Trin 7
Beat Plants vs. Zombies 2 Trin 7

Trin 4. Brug planteføde klogt

Plantemad vil give dine planter særlige kræfter.

Kartoffelminer indsættes med det samme, og kokoskanoner genindlæses straks, når du lægger plantemad på dem. Når disse planter er ved at blive spist af zombier, skal du placere plantemad på dem for at redde dem og få dem til at slå tilbage med det samme

Beat Plants vs. Zombies 2 Trin 8
Beat Plants vs. Zombies 2 Trin 8

Trin 5. Udnyt Power-Ups

Power-Ups er en ny tilføjelse til Plant vs. Zombies-spillet, der lader dig udslette et stort antal zombier på et øjeblik. Disse er perfekte til at komme igennem trange steder. Udnyt disse ting, når du får fingrene i det, men brug det kun, når det er absolut nødvendigt.

Power-ups er imidlertid ikke billige og kan kun købes ved hjælp af mønter

Beat Plants vs. Zombies 2 Trin 9
Beat Plants vs. Zombies 2 Trin 9

Trin 6. Brug planter, der kan angribe både luft- og jordzombier

Du burde allerede nu vide, at zombier ikke bare går, de flyver også. Når zombier båret af balloner eller fugle dukker op, vil planter, der kun kan angribe vandret, bare sidde ænder. For at undgå at blive fanget uventet af disse zombier, skal du placere planter, der kan angribe både luft- og jordenheder.

Kål og Kernel Pult planter fungerer bedst i at afværge zombier, der flyver over hovedet

Trin 7. Glem ikke at have det sjovt

Når det hele kommer til det grundlæggende, er Plant vs. Zombies 2 stadig et videospil, der skal spilles og nydes. Så sjov med at spille spillet. At slå spillet vil ikke være så givende, hvis du ikke har det sjovt.

Anbefalede: