Sådan tilføjes penge til din PSN -konto: 10 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilføjes penge til din PSN -konto: 10 trin (med billeder)
Sådan tilføjes penge til din PSN -konto: 10 trin (med billeder)
Anonim

PlayStation Network, også kendt som PSN, er en spil- og shoppingtjeneste skabt af Sony Computer Entertainment. Det bruges til PlayStation 3, PlayStation Portable og PlayStation Vita videospilkonsoller. Pengene på din PSN -konto kaldes din "tegnebog". Det er ikke nødvendigt at tilføje penge til din tegnebog for at bruge din PlayStation Network -konto; dog bruges tegnebogen til at købe spil og film i PlayStation Store, som er tilgængelig via konsollen. Du tilføjer penge til din PSN -konto via PlayStation -konsolmenuen. Denne artikel fortæller dig, hvordan du tilføjer penge til din PSN -konto.

Trin

Tilføj penge til din PSN -konto Trin 1
Tilføj penge til din PSN -konto Trin 1

Trin 1. Tænd din PlayStation

Tillad det at indlæse Cross Media Bar (XMB), før du klikker på noget. XMB er en menu med ikoner, der giver dig muligheder, f.eks. "Spil", "Video" og "PlayStation Network".

Dit PlayStation -system skal opdateres med den aktuelle software for at tilføje penge til din konto. Rul til venstre gennem XMB, indtil du finder ikonet i menuen Indstillinger, der ligner en kuffert. Rul ned lodret, indtil du finder ikonet "Systemopdatering". Tryk på ikonet for at opdatere dit system

Tilføj penge til din PSN -konto Trin 2
Tilføj penge til din PSN -konto Trin 2

Trin 2. Rul vandret til ikonet for PlayStation Network

Dette ikon er en blå kugle, der indeholder de 4 PlayStation -controllersymboler: en firkant, en trekant, et kryds og en cirkel. Klik på det ikon.

Tilføj penge til din PSN -konto Trin 3
Tilføj penge til din PSN -konto Trin 3

Trin 3. Rul lodret, indtil du når ikonet "Kontostyring"

Det er et smiley med en blyant ved siden af. Klik på dette ikon.

Tilføj penge til din PSN -konto Trin 4
Tilføj penge til din PSN -konto Trin 4

Trin 4. Rul ned gennem mulighederne, indtil du når "Transaktionsstyring

Dette ikon er en grafik over 3 stablede mønter. Klik på ikonet.

Hvis du vil tilføje penge med en kampagnekode, skal du klikke på indstillingen "Indløs koder" frem for "Transaktionsstyring". Dette kan omfatte e -mail -reklamekoder eller gavekort

Tilføj penge til din PSN -konto Trin 5
Tilføj penge til din PSN -konto Trin 5

Trin 5. Vælg det første ikon på den lodrette liste, mærket "Tilføj midler

"I denne menu kan du også vælge at" Kræve adgangskode ved kassen "," Automatisk finansiering "," Transaktionshistorik "," Downloadliste "og" Tjenesteliste ".

Tilføj penge til din PSN -konto Trin 6
Tilføj penge til din PSN -konto Trin 6

Trin 6. Indtast din adgangskode i den boks, der dukker op

Klik først på boksen, og brug derefter controlleren til at indtaste kodeordet 1 tegn ad gangen. Tryk på knappen "OK", når du er færdig.

Tilføj penge til din PSN -konto Trin 7
Tilføj penge til din PSN -konto Trin 7

Trin 7. Vælg muligheden for at finansiere din tegnebog med et kreditkort eller et PlayStation -netværkskort

PlayStation netværkskort fås i autoriserede PlayStation -butikker. Klik på den mulighed, du foretrækker.

Tilføj penge til din PSN -konto Trin 8
Tilføj penge til din PSN -konto Trin 8

Trin 8. Tilføj den mængde penge, du vil tilføje til din PSN -netværkspung

I Nordamerika er dine muligheder $ 5, $ 10, $ 25, $ 50 og $ 150. Til enhver tid kan din tegnebog ikke overstige $ 150.

Tilføj penge til din PSN -konto Trin 9
Tilføj penge til din PSN -konto Trin 9

Trin 9. Indtast dine kreditkortoplysninger eller PlayStation Network Card -koder

Hvis du bruger et kreditkort, skal du indtaste nummeret, udløbsdatoen og andre personlige oplysninger. Du kan vælge at gemme kortet på din tegnebog, så detaljerne ikke skal indtastes ved fremtidige køb.

Hvis dit PlayStation netværkskort ikke virker, er det sandsynligt, at det ikke blev aktiveret, da du købte det. Returner kortet til butikken med din kvittering, og bed dem om at aktivere det

Tilføj penge til din PSN -konto Trin 10
Tilføj penge til din PSN -konto Trin 10

Trin 10. Accepter servicevilkårene

Alle penge, der tilføjes din PSN-tegnebog, refunderes ikke. Når skærmen dukker op for at bekræfte det beløb, der er tilføjet til din tegnebog, kan du bruge dine midler til at købe indhold fra PlayStation -butikken.

Video - Ved at bruge denne service kan nogle oplysninger blive delt med YouTube

Tips

  • En PlayStation Network -konto skal have en master -kontoindehaver. Det kan også have indehavere af underkonti. Disse kontohavere har ikke deres egne tegnebøger, men de kan bruge hovedpungen. Master-kontoindehavere kan indstille den månedlige forbrugsgrænse for hver underkontoindehaver gennem ikonerne "Kontostyring" og derefter administrering af underkonti. En underkonto kan ikke overstige $ 300 i udgifter pr. Måned, og kun masterkontoindehaveren kan tilføje penge til tegnebogen.
  • Under skærmen "Transaktionsstyring" kan du også oprette et kreditkort til automatisk at finansiere dine abonnementer, hvis din tegnebogssaldo er for lav. Et eksempel på et PlayStation -abonnement er det månedlige PlayStation Plus -abonnement, der leverer eksklusive spil og indhold til sine brugere.
  • Det er ikke nødvendigt at tilføje penge til din tegnebog for at bruge din PlayStation Network -konto. Tegnebogen bruges til køb foretaget i PlayStation Store, som er tilgængelig via konsollen.
  • PlayStation netværkskort bruges ofte som gavekort. De betragtes også som en sikrere måde at gennemføre transaktioner på en spillekonsol, fordi dine personlige oplysninger og kreditkortoplysninger ikke gemmes online.

Anbefalede: