Sådan overlever du et blåt angreb i Undertale (pacifist eller neutral rute)

Indholdsfortegnelse:

Sådan overlever du et blåt angreb i Undertale (pacifist eller neutral rute)
Sådan overlever du et blåt angreb i Undertale (pacifist eller neutral rute)
Anonim

I Undertale kalder den "store" Papyrus sit blå angreb for fablet. Bliv ikke bange, han tror, han er større, end han faktisk er. Hvis du stadig er bekymret, er det ikke nødvendigt, for du kan følge trinene i denne artikel for nemt at overleve og gå videre til soul -mode blå. Bemærk, at denne artikel bruger Papyrus 'blå angreb som et eksempel, fordi han er den første karakter, der bruger blå angreb i spillet. Du kan dog bruge disse trin til at overleve ethvert blåt angreb, uanset om det kommer fra Sans, Mettaton, en laser i Hotland, Dogi eller en af de mange andre tilfælde, hvor blå angreb bruges.

Trin

Overlev et blåt angreb i Undertale (pacifist eller neutral rute) Trin 1
Overlev et blåt angreb i Undertale (pacifist eller neutral rute) Trin 1

Trin 1. Forstå sjælstilstande

Det grundlæggende følger:

  • Mens sjælen er rød, er den i normal tilstand og opfører sig normalt. Den kan bevæge sig i enhver retning med en konstant hastighed og kan bremse ved at holde x eller skifte. Dette er den generiske sjælstilstand, der bruges til at bekæmpe tilfældige møder som dem med froggit, moldsmal og andre.
  • Når den er blå, er sjælen i hoppetilstand og påvirket af tyngdekraften. Dens hvileposition er i midten af den vandrette akse i bunden af skærmen. Brug venstre og højre pil til at bevæge sig i deres tilsvarende retninger, og pil op til at springe. Pil ned gør ingenting. Denne sjælstilstand er unik for Papyrus og Sans, selvom det blå angreb ikke er det.
  • Mens den er grøn, kan din sjæl ikke bevæge sig. Det er placeret i midten af kampkassen. Der er en cirkel omkring sjælen, hvor et spyd bevæger sig (op, ned, venstre og højre) afhængigt af hvilken piletast du trykker på. Du skal flytte dette spyd for at beskytte dig mod angreb. Denne sjælstilstand bruges under Undyne -kampen.
  • Mens den er lilla, er din sjæl fanget på tre linjer, som den kan bevæge sig vandret på tværs og skifte mellem for at undvige angreb. Dette er Muffets web, der i første omgang gjorde dig lilla.
  • Endelig, når du er i soul -mode gul, er din sjæl på hovedet. Det kan også skyde ting, der ligner Floweys "venlighedspiller", små kugler med et dødeligt stik. De bruges i soul -mode gul til at skyde og ødelægge angrebene, der kommer mod dig. Dette er en soul mode signatur til formerne for Mettaton.
Overlev et blåt angreb i Undertale (pacifist eller neutral rute) Trin 2
Overlev et blåt angreb i Undertale (pacifist eller neutral rute) Trin 2

Trin 2. Brug de blå stopskilte til blå angreb

Lyt til Sans, når han fortæller dig, at Papyrus ikke er farlig og en anelse om, hvordan du overlever det blå angreb. Tjek Sans hver gang du ser ham. Han vil højst sandsynligt sige en dum/fantastisk vittighed afhængigt af din mening. Men nogle gange har han faktisk nogle nyttige råd. Brugen af det blå stopskiltrick er også universel for alle blå angreb, ikke kun for San's bror.

Vær advaret, San's oplysninger er lidt misvisende. Han siger dybest set, at du vil være helt okay, hvis du ikke bevæger dig under angrebet og forestiller dig et blåt stopskilt. Hvad han dog ikke nævner er, at det blå angreb ændrer din sjælstilstand til blå

Overlev et blåt angreb i Undertale (pacifist eller neutral rute) Trin 3
Overlev et blåt angreb i Undertale (pacifist eller neutral rute) Trin 3

Trin 3. Mød det monster, du kæmper mod

I tilfælde af Papyrus vil dette ske, når han forsøger at fange dig.

Overlev et blåt angreb i Undertale (pacifist eller neutral rute) Trin 4
Overlev et blåt angreb i Undertale (pacifist eller neutral rute) Trin 4

Trin 4. Vælg mellem en af fire muligheder

Du kan gøre et af følgende: handling, genstand, reserve eller kamp. I tilfælde af Papyrus får en handling eller et forsøg på at skåne Papyrus ham til at bruge sit blå angreb på dig.

Overlev et blåt angreb i Undertale (pacifist eller neutral rute) Trin 5
Overlev et blåt angreb i Undertale (pacifist eller neutral rute) Trin 5

Trin 5. Bliv helt stille under angrebet

Hvis du gør det, betyder det, at alle de blå knogler ikke vil skade dig. Det betyder dog også, at din sjælstilstand bliver blå.

Ved, at angrebet ikke altid vil være knogler. Under kampen med Asgore skal du forblive stille, når hans øjne blinker blå og bevæger sig, når de blinker orange. I tilfælde af Mettaton skal du undvige under hvide diskolys og fryse under blå. Større hund sender et farveskiftende spyd mod dig, hvor du skal lade det passere over dig, når det er blåt. Dette er blot nogle få af de mange eksempler på, hvor et blåt angreb vil dukke op i kamp

Overlev et blåt angreb i Undertale (pacifist eller neutral rute) Trin 6
Overlev et blåt angreb i Undertale (pacifist eller neutral rute) Trin 6

Trin 6. Fejr din succes

Du overlevede det blå angreb.

Ved, at hvis din kamp er en, hvor din sjæl bliver blå (Sans og Papyrus), påvirkes den af tyngdekraften. Du vil ikke have brug af pil ned. Du bliver hovedsageligt nødt til at hoppe opad, men efterhånden som kampen skrider frem, skal du hoppe op og til venstre eller højre, og derfor bruge to pile på én gang

Tips

  • Det eneste du virkelig skal gøre for at undgå angrebet er at være stille. Men soul mode blå gør det svært for dig at undvige noget andet.
  • Grunden til at dette ikke virker på folkemordskørslen, er fordi du vil dræbe alt på folkemordsløbet. At dræbe er ikke handlende eller sparsomt, så Papyrus vil ikke bruge sit blå angreb.
  • Den sande pacifistiske rute er hård. Papyrus er dog en fantastisk karakter og vil forsøge at stoppe Undyne fra at dræbe dig, hvis du vælger at skåne ham.
  • Papyrus er ikke den eneste, der bruger det blå angreb i spillet. Nogle andre eksempler omfatter Mettaton, Dogamy, Dogressa, Asgore og endda lasere i Hotland. For hvert enkelt af disse eksempler og mere er alt, hvad du skal gøre, at forblive stille. Forskellen mellem disse er, at et blåt angreb fra Sans eller Papyrus vil ændre din sjælstilstand til blå, hvorimod enhver anden kun vil svække dig, hvis du bevæger dig igennem den.

Anbefalede: