Sådan får du en tank i GTA V: 9 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan får du en tank i GTA V: 9 trin (med billeder)
Sådan får du en tank i GTA V: 9 trin (med billeder)
Anonim

Rhino tanken er en fantastisk måde at sprænge ting i GTA V og nå fem stjerner. Det kan dog være en vanskelig opgave at finde en tank, hvis du ikke ved, hvor du skal lede. Du har mulighed for at stjæle en tank eller købe en tank på Internettet i spillet.

Trin

Metode 1 af 2: At stjæle en tank

Få en tank i GTA V Trin 1
Få en tank i GTA V Trin 1

Trin 1. Find Fort Zancudo

Militærbasen findes på kortet mod vest. Vejen, der fører til fortet, findes lige ved Route 68. Denne vej løber langs Zancudo -floden.

  • Det anbefales, at du er godt udstyret, inden du går ind i militærbasen. At købe ekstra rustning og ammunition er et must.
  • Brug af et hurtigt køretøj, når du kommer ind i basen, er en fantastisk måde at hurtigt finde en tank og undgå fjendens ild.
Få en tank i GTA V Trin 2
Få en tank i GTA V Trin 2

Trin 2. Kør rundt om basen, og find en tank

At have en hurtig bil er praktisk, når man leder efter en tank. Du vil ikke spilde tid, når du er i basen. Du bliver nødt til at undgå fjendens ild og køretøjer.

Få en tank i GTA V Trin 3
Få en tank i GTA V Trin 3

Trin 3. Kør op til tanken og kaprer den hurtigt

Inden fjendens tank når at reagere, skal du køre så tæt som muligt på den og derefter kapre den. Hvis du giver tanken for meget tid, vil den være i stand til at affyre et skud mod dig.

Brug bygninger og andre strukturer for at undgå tankbrand. Tankskallerne kan ikke skyde gennem disse forhindringer, og de tilbyder et fantastisk forsvar

Få en tank i GTA V Trin 4
Få en tank i GTA V Trin 4

Trin 4. Forlad basen

Der vil sikkert være andre fjendtlige kampvogne i nærheden, så at komme ud af basen og væk fra dem så hurtigt som muligt vil sikre, at din tank forbliver i live. Den mest direkte måde at forlade basen på er at gå på samme måde, som du plejede at indtaste den.

Metode 2 af 2: Køb af en tank

Få en tank i GTA V Trin 5
Få en tank i GTA V Trin 5

Trin 1. Åbn din telefon i spillet

Når du køber noget i spillet, skal du åbne din telefon. Du kan gøre dette ved at trykke på den øverste pil på d-pad'en til PS3/PS4 og Xbox 360/One. For pc kan du trykke på pil op eller midterste museknap.

Få en tank i GTA V Trin 6
Få en tank i GTA V Trin 6

Trin 2. Åbn browseren

Browserikonet ligner en kugle og er placeret i den nederste række af apps. Når du har åbnet dette, åbnes browseren i spillet.

Få en tank i GTA V Trin 7
Få en tank i GTA V Trin 7

Trin 3. Klik på fanen "Rejser og transport

”Denne fane er en af de mange kategorier, der er tilgængelige på Internettet i spillet. I rækken med fem faner placeret under søgelinjen er den placeret på den fjerde fane.

Få en tank i GTA V Trin 8
Få en tank i GTA V Trin 8

Trin 4. Gennemse Warstock Cache & Carry -butikken efter Rhino -tanken

Rul ned, indtil du finder Warstock Cache & Carry -butikken. Tanken er prissat til $ 3.000.000 i historiefunktionen og $ 1.500.000 i onlinetilstand.

Få en tank i GTA V Trin 9
Få en tank i GTA V Trin 9

Trin 5. Find din nyindkøbte tank

Tanken kan nu findes i Los Santos Internationale Lufthavn. Hvis du spiller i historiefunktionen, er den placeret ved bøjlen, der er forbundet med den karakter, du købte den med. Hvis du spiller online, vil det være placeret på bøjlen, du har købt.

Anbefalede: