Sådan installeres oversvømmelseslys (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan installeres oversvømmelseslys (med billeder)
Sådan installeres oversvømmelseslys (med billeder)
Anonim

Installation af projektører kan forbedre dit hjems sikkerhed og udseende. Afhængigt af hvor du vil installere dine projektører, kan det være bedre at hyre en elektriker til at udføre arbejdet. Men hvis du gerne vil hænge lys over din garageport og ikke har noget imod at køre rørledninger inde i din garage, kan installation af projektører være et håndterbart DIY -projekt. Processen involverer mange små dele og kan være tidskrævende, men generelt er dette en enkel måde at belyse din bolig.

Trin

Del 1 af 4: Installation af forlængerkassen

Installer Flood Lights Trin 1
Installer Flood Lights Trin 1

Trin 1. Sluk for strømmen til garagen

Find afbryderen eller sikringsboksen, som vil være i kælderen eller nederste etage i dit hjem. Vip kontakten til garagen. For at teste for en elektrisk strøm skal du tilslutte en radio eller lampe til en stikkontakt i garagen. Hvis strømmen er slukket, tændes enheden ikke.

Installer Flood Lights Trin 2
Installer Flood Lights Trin 2

Trin 2. Skru en stikkontakt af i nærheden af garageporten

Vælg en stikkontakt så tæt på døren som muligt for at gøre det lettere at installere projektørerne. Brug en skruetrækker til at løsne stikkontakten. Fjern skruerne på siderne af stikkontakten for at frigøre ledningerne. Lad elboksen indeholde ledningerne i væggen.

Installer Flood Lights Trin 3
Installer Flood Lights Trin 3

Trin 3. Skru en metalmonteringsplade over elboksen

Besøg en boligforbedringsbutik for at købe en forlængelsesboks, der har samme form som stikkontakten. Monteringspladen medfølger. Monter pladen omkring elboksen, og fastgør den ved hjælp af de medfølgende skruer til væggen.

Installer Flood Lights Trin 4
Installer Flood Lights Trin 4

Trin 4. Sæt et metalrørstik på forlængerkassen

Først skal du kigge efter en cirkel, også kaldet et knock-out-stik, på oversiden af forlængelsesboksen. Brug spidsen af din skruetrækker til at lirke stikket op og væk. Placer derefter a 12 i (1,3 cm) metalrørstik på toppen af hullet.

Metalrørstikket kan sammen med andre ledningsstykker findes i de fleste boligforbedringsbutikker

Installer Flood Lights Trin 5
Installer Flood Lights Trin 5

Trin 5. Skru forlængerkassen på monteringspladen

Forlængerkassen kommer med 2 lange skruer. Placer forlængerkassen på pladen med rørstikket vendt opad. Læg hullerne på kassen og pladen på linje, og brug derefter skruerne til at fastgøre dem sammen.

Del 2 af 4: Tilslutning af rørledningen

Installer Flood Lights Trin 6
Installer Flood Lights Trin 6

Trin 1. Mål fra forlængelsesboks til garageloft

Tag en trappestige og målebånd ud. Start med at måle fra toppen af selve boksen, ikke rørstikket. Når du har et tal, trækkes 1 12 i (3,8 cm) fra den, så ledningen ikke vil være lige op til loftet senere.

Installer Flood Lights Trin 7
Installer Flood Lights Trin 7

Trin 2. Sav et stykke rør til størrelse

Røret er fremstillet af elektriske metalliske slanger eller EMT, som kan købes billigt fra boligforbedringsbutikker. Skær slangen til den længde, du har brug for, ved hjælp af en hacksav. Brug en fil til at glatte ud over alle skarpe kanter, du bemærker.

For at få et groft skøn over, hvor meget EMT du skal bruge, skal du måle op til loftet og derefter måle til midten af garageporten. Tilføj de 2 målinger sammen

Installer Flood Lights Trin 8
Installer Flood Lights Trin 8

Trin 3. Tilslut ledningsrøret til forlængerboksen

Placer et rigtigt vinkelrørstik i den ene ende af røret. Skub rørets frie ende hen over metalstikket oven på forlængerkassen.

Installer Flood Lights Trin 9
Installer Flood Lights Trin 9

Trin 4. Placer en rørbøjle for at holde røret til væggen

Løsn skruen, der holder bøjlens tænger sammen. Halvvejs op ad kanalrøret skal du sætte bøjlens tænger rundt om det. Placer bøjlen, så den er mellem væggen og røret. Tilslut bøjlens tænger med den skrue, du fjernede tidligere. Læg derefter en #10 eller 5 mm skrue i hullet på bøjlens anden ende for at fastgøre den til væggen.

Hold ledningsrøret så lodret lige som muligt, før det fastgøres til bøjlen. Tjek dette ved at slå op og justere det. Brug et magnetisk torpedoniveau for at få det perfekt

Installer Flood Lights Trin 10
Installer Flood Lights Trin 10

Trin 5. Mål fra det retvinklede stik til væghjørnet

Brug målebåndet til at måle, hvor meget slanger du skal bruge for at nå hjørnet. Hold et rørbøjningsstik i hjørnet nær døren. Du bliver nødt til at slutte den til det retvinklede stik med slangen.

Installer Flood Lights Trin 11
Installer Flood Lights Trin 11

Trin 6. Skær slangen, og anbring den på det retvinklede stik

Så slangen som du gjorde før. Klatre op på stigen og skub slangen ind i den frie ende af det retvinklede stik. Røret skal nå væghjørnet nær døren.

Installer Flood Lights Trin 12
Installer Flood Lights Trin 12

Trin 7. Installer en rørbøjle, hvis slangen er lang

Hvis slangen er længere end 30 cm, skal den sikres med en bøjle. Placer bøjlen halvvejs langs røret. Hold røret mellem bøjlerne og skru bøjlen til væggen, som du gjorde tidligere.

Installer Flood Lights Trin 13
Installer Flood Lights Trin 13

Trin 8. Tilføj en albue stik til enden af kanalen

Albue -stikket er et bøjet stik. Det skal placeres i hjørnet af garagens side og forvæg. Skub den over enden af røret og vink den anden ende mod garageporten.

Installer Flood Lights Trin 14
Installer Flood Lights Trin 14

Trin 9. Fortsæt med at hænge slangen, indtil du når midten af garageporten

Mål fra albue -stikket til midten af garageporten, og skær flere slanger efter behov. Byg røret og placer rørene over garageporten. Hold slangen til væggen ved at placere en bøjle hver 12 cm (30 cm).

For at finde ud af, præcis hvor midten af døren er, skal du måle dørens længde

Del 3 af 4: Placering af samlingsboks og udløbsboks

Installer Flood Lights Trin 15
Installer Flood Lights Trin 15

Trin 1. Mål fra toppen af garageporten til loftet

Bliv inde i garagen for at gøre dette. Klatre op på en stige, og brug målebåndet til at foretage målingen. Træk 2,5 cm fra for at få den måling, du vil bruge senere.

Installer Flood Lights Trin 16
Installer Flood Lights Trin 16

Trin 2. Marker målingen på ydersiden og bor et hul igennem den

Sæt stigen udenfor og mål op fra dørens øverste kant. Brug en 78 i (22 mm) spadebor for at skabe et hul i garagevæggen.

Installer Flood Lights Trin 17
Installer Flood Lights Trin 17

Trin 3. Skru en forbindelsesboks fast i garageloftet

Gå tilbage i garagen. Monter en forbindelsesboks over enden af rørledningen. Du skal bruge en skruetrækker til at lirke et knock-out stik ud. Brug de medfølgende skruer, normalt #6 eller 3,5 mm skruer, til at fastgøre kassen til loftet.

Installer Flood Lights Trin 18
Installer Flood Lights Trin 18

Trin 4. Kør et 14/2 ikke -metallisk kabel gennem forbindelsesboksen

Hent et 14/2 ikke -metallisk Romex -kabel fra boligforbedringsbutikken. Det vil have 14/2 rating på etiketten. Skub den ind i forbindelsesboksen gennem hullet til ydersiden. Lad det hænge der lige nu.

Installer Flood Lights Trin 19
Installer Flood Lights Trin 19

Trin 5. Skub et kabelstik gennem hullet i en rund stikkontakt

Du skal også bruge en rund stikkontakt og et plastkabelstik fra boligforbedringsbutikken. Find hullet bag på stikkontakten, og skub kabelforbindelsen ind i den.

Installer Flood Lights Trin 20
Installer Flood Lights Trin 20

Trin 6. Før det ikke -metalliske kabel gennem stikket

Tag fat i enden af kablet, og skub det gennem stikket. Brug din skruetrækker til at stramme skruen på stikket og holde kablet på plads.

Installer Flood Lights Trin 21
Installer Flood Lights Trin 21

Trin 7. Fyld hullet i garagen med silikone caulk

Silikone caulk eller en vejrbestandig kitt fungerer godt til at lappe hullet op. Med en caulk -pistol skyder du caulken i hullet, indtil den er fyldt. Brug en fugtig klud eller finger til at glatte kalken.

Installer Flood Lights Trin 22
Installer Flood Lights Trin 22

Trin 8. Skru udløbsboksen fast i garagen

Tryk udstødningsboksen mod garagen. Den skal hvile fladt mod kalken. Anbring 2 tommer (5,1 cm) terrasseskruer i hullerne omkring kassen for at sikre den på plads.

Del 4 af 4: Afslutning af det elektriske kredsløb

Installer Flood Lights Trin 23
Installer Flood Lights Trin 23

Trin 1. Fjern dækpladen fra det retvinklede stik

Det retvinklede stik, du vil justere, er det, der er tættest på udvidelsesboksen. Det skal være øverst på det første rørrør, du har fastgjort til væggen. Løsn skruerne på konnektorens overflade for at fjerne dækpladen.

Installer Flood Lights Trin 24
Installer Flood Lights Trin 24

Trin 2. Skub elektrikerens fisketape ned i forlængerkassen

Fisketape er en krog på en snor frem for tape, og den bruges til at trække ledninger gennem trange rum. Fjern tapen fra rullen, og sænk krogen gennem rørslangen, indtil den kommer ud af forlængerkassen.

Fiskebånd, sammen med elektrikerens tape og kobbertråde, kan findes i enhver byggemarked

Installer Flood Lights Trin 25
Installer Flood Lights Trin 25

Trin 3. Tape kobbertråde til fisketapen

Du skal bruge 1 streng hvid, sort og grøn 14-gauge strandet kobbertråd. Brug elektrikerens tape til at binde enderne af ledningerne til fisketapen.

Installer Flood Lights Trin 26
Installer Flood Lights Trin 26

Trin 4. Træk ledningerne op til det retvinklede stik

Gå tilbage til det rette vinkelstik. Træk fiskebåndet ud af det for at løfte ledningerne op til dig. Træk ledningerne langt nok ud af stikket, så de ikke falder ned igen. Fjern elbåndet for at fjerne fisketapen.

Installer Flood Lights Trin 27
Installer Flood Lights Trin 27

Trin 5. Brug fisketape til at trække ledningerne gennem forbindelsesboksen

Gå til forbindelsesboksen, der er over garageporten, og før fisketapen igennem den. I stikket i den rette vinkel skal du trække fisketapen ud og fastgøre ledningerne til den igen. Træk ledningerne gennem ledningsrørene til forbindelsesboksen.

Installer Flood Lights Trin 28
Installer Flood Lights Trin 28

Trin 6. Saml projektørerne i henhold til instruktionsbogen

Følg anvisningerne for at samle lysene. Normalt vil du vride lysene i hullerne på holderen med hånden. Lysene strammes ikke helt, før du er færdig med at hænge dem senere.

Installer Flood Lights Trin 29
Installer Flood Lights Trin 29

Trin 7. Trim kablet ved stikkontakten

Træk kablet lidt ud af stikkontakten på ydersiden af garagen, og mål det ved hjælp af målebåndet. Lad ca. 15 cm ledning være udsat. Skær tråden i længden ved hjælp af trådskærere eller tænger.

Installer Flood Lights Trin 30
Installer Flood Lights Trin 30

Trin 8. Fjern isoleringen fra ledningerne

Brug først en værktøjskniv til forsigtigt at fjerne plastikbeklædningen omkring ledningerne. Brug derefter wire strippere til at afsløre 12 i (1,3 cm) af de sorte og hvide ledninger.

Installer Flood Lights Trin 31
Installer Flood Lights Trin 31

Trin 9. Slut kablerne til oversvømmelseslysene

Hvis oversvømmelsestråden ikke allerede er udsat, skal du også fjerne dem. Hold ledningerne i samme farve sammen. Brug en tang til at vride ledningerne med uret og pak dem sammen. Placer en trådmøtrik over hver forbindelse og pak den ind i elektrisk tape for at være sikker.

Det elektriske arbejde kan være den vanskeligste del. Hvis du føler dig usikker på at gøre det, skal du ringe til en professionel

Installer Flood Lights Trin 32
Installer Flood Lights Trin 32

Trin 10. Fastgør projektørerne til væggen

Følg instruktionerne i instruktionsbogen for at gøre dette korrekt. Lyskasterne kommer med maskinskruer, som du kan bruge til at montere dem på væggen. Placer pærerne i lysene.

Installer Flood Lights Trin 33
Installer Flood Lights Trin 33

Trin 11. Tilslut ledningerne ved forbindelsesboksen

Ved forbindelsesboksen skal du have Romex -kablet og de farvede ledninger, du trak op med fisketapen tidligere. Klip Romex -kablet i størrelse, fjern derefter alle ledninger og tilslut de matchende farver. Fastgør ledningerne med trådmøtrikker og tape.

Installer Flood Lights Trin 34
Installer Flood Lights Trin 34

Trin 12. Tilslut en switch til udvidelsesboksen

Først skal du købe en billig GFCI -kontakt. Tilbage ved stikkontakten, tilslut ledningerne til de korrekte stik. Stil hullerne på kontakten op med forlængerkassen, og brug de medfølgende skruer til at fastgøre den på plads. Tænd for strømmen og test dine nye lys!

Skifter bruges ofte 516 i (0,79 cm) skruer, selvom dette varierer afhængigt af switchens størrelse.

Tips

  • Hvis du har problemer med ledningerne, skal du kontakte en professionel elektriker for at sikre, at den er installeret korrekt.
  • Hvis du ikke vil installere en beholder, skal du installere solcelledrevne projektører i stedet. De oplader i løbet af dagen, så indstiller du bare, hvornår du vil have dem til at tænde, som et bestemt tidspunkt på dagen eller når de registrerer bevægelse.

Anbefalede: