Sådan får du en kost til at stå op: 6 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan får du en kost til at stå op: 6 trin
Sådan får du en kost til at stå op: 6 trin
Anonim

Hvis du har set den populære opretstående kostetrend på sociale medier, også kendt som "Broom Challenge", undrer du dig måske over, hvordan du genskaber dette trick derhjemme. Tro det eller ej, der er ingen magi eller optisk illusion involveret i at få en kost til at stå oprejst. Når den placeres oprejst, vil en kostes børstehår adskilles som benene på et kamerastativ, hvilket giver tilstrækkelig støtte til, at objektet kan stå oprejst. Snart nok vil du kunne fotografere din opretstående kost og imponere dine venner!

Trin

Metode 1 af 2: Udførelse af tricket

Arranger soveværelsesmøbler Trin 1
Arranger soveværelsesmøbler Trin 1

Trin 1. Find et fladt område, hvor du kan placere kosten

Søg efter noget gulvplads, der er glat og fladt uden dips eller kamme. Da kosten balancerer på sine børster, skal du placere den på en fast overflade, som et glat køkken- eller garagegulv.

F.eks. Kan trægulve eller flisegulve være lidt ujævne og måske ikke være en god overflade til at prøve kostekonflikten

Trin 2. Vælg en kost med et lavt tyngdepunkt

Kig efter koste, der har en tyk, flad sektion af børster, der stikker ned fra bunden, sammen med et sikkert dæksel, der holder børsterne på plads og forbinder dem med kostens håndtag. Ideelt set skal du kigge efter en kost, der er lavt til jorden, i modsætning til en kost med børsterne, der er bundet på plads.

De fleste butikskøbte koste fungerer godt til dette

Trin 3. Læg kostet fast på jorden

Grib kosten rundt om håndtaget og anbring den på jorden, og læg kostens på børsterne. Ideelt set vil kostens børstehår brede sig lidt ud til venstre og højre og give strukturel støtte til kosten.

Dobbelttjek, at kosten ikke læner sig op ad noget, ellers vil tricket ikke være troværdigt

Metode 2 af 2: Fejlfinding

Skærm for depression under graviditet Trin 1
Skærm for depression under graviditet Trin 1

Trin 1. Prøv tricket igen, hvis kosten skifter

Slip håndtaget helt, og kontroller, om kosten skifter eller ej. Lad dig ikke afskrække, hvis din kost vælter i starten-det kan tage et par forsøg, før den står oprejst. Bliv ved med at lægge din kost på den flade jord og slip, og kontroller derefter om den står alene.

Dobbelttjek, at kosten er centreret, når du lægger den ned. Hvis det er skævt, er det mere sandsynligt, at det vælter

Trin 2. Flyt din kost til et mere fladt og åbent område

Hvis du arbejder i et trangt, trangt område, kan du føle dig godt tilpas med at eksperimentere i et bredere, mere åbent rum. Tag din kost udenfor til et stort, fladt område, f.eks. En gymnastiksal eller en basketballbane. Du kan have mere held med en ændring i landskabet!

Lev med depression Trin 20
Lev med depression Trin 20

Trin 3. Begræns ikke tricket til et bestemt tidspunkt på dagen

Det er almindeligt antaget, at koste kan stå oprejst på grund af en bestemt planetjustering eller tyngdekraft, men dette er ikke tilfældet. Du kan få en kost til at stå oprejst på ethvert tidspunkt af dagen, så du må ikke føle, at du kun kan udføre dette trick på særlige astronomiske helligdage!

Mens din kost vil stå oprejst på forårsjævndøgn, vil den også stå oprejst i løbet af en anden dag på året

Anbefalede: