Sådan tegnes en potteplante: 8 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan tegnes en potteplante: 8 trin (med billeder)
Sådan tegnes en potteplante: 8 trin (med billeder)
Anonim

Potteplanter er et godt motiv til tegning med en blanding af naturlige træk og faste faste elementer som krukken og indendørs belysning. Du kan skitsere en unøjagtig, imaginær potteplante på få sekunder, men hvis du vil følge instruktionerne, skal du komme i gang med trin nummer et herunder.

Trin

Tegn en potteplante Trin 1
Tegn en potteplante Trin 1

Trin 1. Saml det, du har brug for

Få et godt stykke papir, en skærpet blyant, en gummi. Hvis du ønsker at gøre det farverigt, kan du også få nogle farver. For at starte et kunstværk skal du altid samle forsyninger, så du kan koncentrere dig om at tegne frem for dine ting.

Tegn en potteplante Trin 2
Tegn en potteplante Trin 2

Trin 2. Få grundstrukturen til at starte med et rektangel med en streg ud af den

Dette ville fungere som fundamentet for tegningen. Husk altid, brug aldrig en lineal til at tegne en linje eller en anden form. Hvis du ikke kan tegne en lige linje uden en lineal, kan lidt øvelse hjælpe dig.

Tegn en potteplante Trin 3
Tegn en potteplante Trin 3

Trin 3. Lav et bord under rektanglet (som senere bliver gryden)

Gryden skulle jo være på noget. Det kan ikke flyde i luften. Men lige nu skal du ikke lave en meget detaljeret tabel. gør det enkelt. Brug i øvrigt ikke en lineal til det. For at tegne bordet tegner du en elliptisk form og tegner en anden under dens nederste halvdel for at give det et 3D -look. Tegn benet på bordet under det. Du kan tegne foden, uanset hvad du vil. Du kan også lave et rektangulært bord, hvis du vil.

Tegn en potteplante Trin 4
Tegn en potteplante Trin 4

Trin 4. Tilføj blade på linjen, der stikker ud af rektanglet

Det er bladene, der kan få alt til at ligne en plante. Tegn ikke meget detaljerede blade, bare tegn nogle spader rundt om stregen.

Tegn en potteplante Trin 5
Tegn en potteplante Trin 5

Trin 5. Tilføj en anden linje

Vi vil ikke have, at stammen ser 1D ud. Det skal se 3D ud.

Tegn en potteplante Trin 6
Tegn en potteplante Trin 6

Trin 6. Gør siderne af gryden skrå

Slet den øverste del af gryden og tegn en ellipse. Slut siderne af gryden med ellipsen, og tegn derefter en mindre ellipse inde i den større. Giv effekter til det for at få det til at ligne jord og tegne nogle små streger på det sted, hvor planten er fastgjort med jord for at få det til at se uregelmæssigt ud. Få spaden på planten til at ligne blade ved at tegne en lille streg i den midterste del af hvert blad. Gør enderne af bladene afrundede.

Tegn en potteplante Trin 7
Tegn en potteplante Trin 7

Trin 7. Tilføj detaljer til bordet

Tegn nogle afrundede linjer på den øverste del af bordet for at få det til at ligne træ. Tilføj også nogle linjer på benet. Få det til at se uregelmæssigt ud som træ og ikke fejlfrit som marmor.

Tegn en potteplante Trin 8
Tegn en potteplante Trin 8

Trin 8. Tilføj nogle farver, hvis du vil

Tips

  • Øv dig, hvis du ikke kan tegne godt. Jo mere du øver, jo mere fejlfri bliver du.
  • Vær tålmodig. Du skal være tålmodig for at gøre en tegning perfekt.

Anbefalede: