Sådan laver du magnetisk kitt: 8 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan laver du magnetisk kitt: 8 trin (med billeder)
Sådan laver du magnetisk kitt: 8 trin (med billeder)
Anonim

Hvis du elsker fjollet kit, vil du elske magnetisk kit. Kort sagt, denne spartel er endnu mere fjollet! Dette lille DIY -projekt er overraskende let og enkelt. Tilføj jernoxidspåner til fjollet kit for uendelige mængder magnetisk sjov. Vend dit næste parti fjollet kitt magnetisk og mor dig selv og dine venner også.

Trin

Del 1 af 2: Forberedelse af kittet

Lav Magnetic Putty Trin 1
Lav Magnetic Putty Trin 1

Trin 1. Få eller lav fjollet kit

Hvis du beslutter dig for at købe spartel i stedet for at lave dit eget, skal du købe mærket Silly Putty eller dets tilsvarende mærke. Silly Putty kan findes i håndværksbutikker. Instruktioner til fremstilling af fjollet kit er som følger:

  • For at lave fjollet kit har du brug for Elmer's Lim-All Multipurpose Lim, Sta-Flo koncentreret flydende stivelse, en målebæger, en ske og en blandeskål.
  • Hæld limen i en blandeskål. Jo mere lim, jo mere fjollet kit. Hold styr på, hvor meget du putter i. Hvis du f.eks. Har en 4-ounce flaske lim, vil du måske gerne lægge det i halvdelen, hvilket giver dig 2 ounce lim i skålen.
  • Brug din målebæger til at måle lige så meget flydende stivelse som mængden af lim, du har brugt. Hæld derefter den flydende stivelse i skålen med limen.
  • Brug en ske til at blande og røre stivelse og lim sammen i skålen. Lad det sidde i 5 minutter.
  • Efter 5 minutter tages kittet ud af skålen. Ælt kittet med dine hænder i 5 til 10 minutter for at sikre, at der ikke er uoverensstemmelser i blandingen.
Lav Magnetic Putty Trin 2
Lav Magnetic Putty Trin 2

Trin 2. Køb jernoxid

Du kan finde jernoxidspåner i en kunstforretning.

Lav Magnetic Putty Trin 3
Lav Magnetic Putty Trin 3

Trin 3. Stræk kittet ud

Brug hænderne til at ælte kittet, indtil det er lidt blødere. Stræk den ud i en flad form. Du kan også bruge en kagerulle til at få den til at strække sig yderligere.

Gør dette på en engangsoverflade, f.eks. Avis eller en papirplade

Lav Magnetic Putty Trin 4
Lav Magnetic Putty Trin 4

Trin 4. Tag en ansigtsmaske på og handsker på

Du vil ikke ånde noget af jernoxidet. Tag også nogle gummi- eller latexhandsker på for at undgå, at dine hænder bliver beskidte ved håndtering af jernoxidet.

Del 2 af 2: Tilsætning af jernoxid

Lav Magnetic Putty Trin 5
Lav Magnetic Putty Trin 5

Trin 1. Mål nogle jernoxidspåner ud

Silly Putty kommer ofte i 0,8 ounce beholdere. For denne meget kit bør en spiseskefuld jernoxid gøre. Mere jernoxid vil gøre det mere magnetisk, men for meget vil være svært at arbejde ind i kittet. Du kan altid tilføje flere senere, hvis du ønsker det.

Som tommelfingerregel bør der bruges en spiseskefuld jernoxid for hver ounce fjollet spartel. Så hvis du lavede din egen fjollede spartel og brugte 2 ounce lim og 2 ounce stivelse, har du 4 ounce spartel, så 4 spsk jernoxid skal bruges

Lav Magnetic Putty Trin 6
Lav Magnetic Putty Trin 6

Trin 2. Tilsæt det målte jernoxid til kittet

Hæld en spiseskefuld jernoxidspåner hen over den udstrakte kitt. Jernoxidet skal gå ind på midten af kittet.

Lav Magnetic Putty Trin 7
Lav Magnetic Putty Trin 7

Trin 3. Arbejd jernoxidet i kittet

Fold kittet op, og flad det derefter ud igen. Bliv ved med at ælte, indtil det er sort hele vejen igennem.

Bliv bare ved med at klemme kittet sammen med jernoxidet i det. Som du gør, vil jernoxidet blive jævnt fordelt i hele kittet. Efter at kittet har mistet al sin farve på grund af jernoxidet, skal du fortsætte med at massere og klemme kittet i 3-4 minutter

Lav Magnetic Putty Trin 8
Lav Magnetic Putty Trin 8

Trin 4. Test kittens magnetiske karakter

Vær opmærksom på, at normale magneter sandsynligvis ikke er stærke nok. Du vil måske bruge sjældne jordartsmagneter som neodym til at arbejde med denne kit.

  • Du kan altid tilføje mere jernoxid, hvis magnetkittet ikke reagerer nok med magneter. Drys bare mere jernoxidspåner i kittet og ælt og klem det igen.
  • Jo stærkere magneten er, desto bedre reagerer den med magnetkittet, og jo mere jernoxid du putter i kittet, desto bedre reagerer den med magneter.

Tips

  • Bemærk, at magnetkittet ikke fungerer som en magnet i sig selv; den reagerer bare på magnetfelter. Så du vil ikke kunne holde den til dit køleskab eller andre ikke-magnetiske metaller.
  • Hvis den fjollede kitt ikke er magnetisk nok, tilføj mere jernoxid.

Advarsler

  • Jernoxid er meget fint og er ikke godt at ånde i. Sørg for at bære masken, mens du laver den magnetiske kit. Når det er fastgjort til kittet, skal det være ok igen.
  • Giv ikke denne vare til små børn. Det bør ikke indtages eller leges med for ofte. EWG henviser til, at jernoxid har en lav toksicitetsvurdering.

Anbefalede: